x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Institutul Cantacuzino a lansat un produs antioxidant de stimulare a imunității

Institutul Cantacuzino a lansat un produs antioxidant de stimulare a imunității

30 Noi 2020   •   12:04
Institutul Cantacuzino a lansat un produs antioxidant  de stimulare a imunității

Institutul Cantacuzino lansează luni pe piață imunomodulatorul Orostim-HV, un produs cu proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, scrie Mediafax

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naționale (MApN), Orostim-HV este un supliment alimentar care conține o combinație dintr-un lizat atomizat format din 15 tulpini bacteriene și o pulbere de extract de orz verde.

Acesta are proprietăți antioxidante și de stimulare a imunității, determinând creșterea rezistenței organismului la infecții.

„Produsul se administrează în perioadele cu risc de apariție a infecțiilor respiratorii persoanelor care lucrează în colectivități cu susceptibilitate crescută de îmbolnăvire, copiilor cu infecții respiratorii repetate și persoanelor de vârsta a treia în stări cu imunitate scăzută. În următoarea perioadă se va continua dezvoltarea produsului, urmând ca anul viitor Institutul Cantacuzino să realizeze transferul tehnologic într-o altă arie de fabricație pentru producția în serie a produsului.”, a transmis MApN.

Produsul va putea fi cumpărat începând cu data de 2 decembrie, de la punctul de vânzare al Institutului.

 

×