x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inundatii - Potop la Tulcea

Inundatii - Potop la Tulcea

15 Iul 2004   •   00:00

Doua persoane au murit lovite de trasnet, iar un barbat a facut stop cardiac cind ajuta la deblocarea unei strazi, in urma ploilor abundente care s-au abatut marti timp de noua ore asupra judetului Tulcea.

Zeci de locuinte, magazine si sute de hectare de teren au fost inundate. Toate activitatile au fost practic paralizate, cantitatile de apa cazute ajungand pana la 60 de litri pe metru patrat. Echipajele de pe Ambulanta au raspuns la zeci de solicitari, iar la unele cazuri nu au putut ajunge pentru ca strazile erau blocate. Aproape toate strazile din oras au fost acoperite de apa, fiind inundate locuinte, magazine si restaurante, in unele locuri apa atingand chiar si un metru, transmite Mediafax. Un tanar de 18 ani si o femeie de 40 de ani au murit dupa ce au fost loviti de trasnet, iar un barbat a facut stop cardiac in timp ce ajuta la deblocarea unei strazi.

FARA LUMINA. Cu toate ca echipele de interventie ale RENEL au lucrat la refacerea retelelor electrice, localitatile Periprava, Mihai Bravu, Lunca, Turda si Testeric ramasesera ieri-dimineata fara curent electric, intrucat accesul a fost ingreunat.

×
Subiecte în articol: observator