x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioan Gyuri Pascu a murit. Tudor Chirilă: Lui Gyuri Pascu îi datorez lansarea în muzică; a crezut în muzica Vama Veche

Ioan Gyuri Pascu a murit. Tudor Chirilă: Lui Gyuri Pascu îi datorez lansarea în muzică; a crezut în muzica Vama Veche

26 Sep 2016   •   10:49
Ioan Gyuri Pascu a murit. Tudor Chirilă: Lui Gyuri Pascu îi datorez lansarea în muzică; a crezut în muzica Vama Veche

Ioan Gyuri Pascu a murit. Cântăreţul şi actorul Tudor Chirilă spune că îi datorează lui Ioan Gyuri Pascu lansarea în muzică, acesta fiind primul producător care a crezut în formaţia Vama Veche şi s-a încumetat să finanţeze primul disc al trupei.

"Lui Gyuri îi datorez lansarea în muzică. A fost primul producător care a crezut în muzica Vama Veche şi s-a încumetat să finanţeze primul nostru disc - 'Nu am chef azi' ", a scris, pe Facebook, Tudor Chirilă, fostul solist al formaţiei Vama Veche şi fondatorul trupei Vama.

În opinia lui Tudor Chirilă, apropiaţii lui Ioan Gyuri Pascu au fost cei mai câştigaţi, pentru că s-au aflat ''în raza de acţiune a sensibilităţii artistului''.

"Cred că bunul simţ, modestia exagerată şi un anumit tip de frământare interioară specifică oamenilor cu suflet mare au frânat o carieră care ar fi meritat mult mai mult. Cei apropiaţi însă (printre care, din nefericire, nu mă aflu) au fost cei mai câştigaţi pentru că s-au aflat în raza de acţiune a sensibilităţii lui. Dumnezeu să te odihnească, Gyuri", a afirmat Tudor Chirilă.

Ioan Gyuri Pascu a murit luni, la vârsta de 55 de ani. www.agerpres.ro

×