x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis: De Crăciun nu vom introduce restricții noi, dar nu-i de joacă

Iohannis: De Crăciun nu vom introduce restricții noi, dar nu-i de joacă

24 Dec 2020   •   11:35
Iohannis: De Crăciun nu vom introduce restricții noi, dar nu-i de joacă

De Crăciun nu vor fi introduse noi restricții, anunță președintele Klaus Iohannis, care îi îndeamnă pe români să respecte regulile de protecție sanitară: „Pandemia, din păcate, este cu noi. Nu-i de joacă”.

„Pandemia, din păcate, este cu noi. Chiar dacă în ultimele zile avem relativ mai puține persoane infectate, nu putem spune că lucrurile stau bine. Avem, din păcate foarte multe persoane la ATI, avem, din păcate, prea multe persoane decedate. Vă rog să vă feriți de boală și să-i feriți și pe ceilalți de boală. Nu-i de joacă”, spune Klaus Iohannis.

El precizează că nu vor fi introduse noi restricții de sărbători, însă îndeamnă la respectarea regulilor de protecție sanitară.

„Nu vom introduce restricții noi de sărb, însă restricțiile care sunt acum în vigopare rămân toate în vigoare. Acestea sunt obligatorii, nu este ceva opțional. Vă rog să vă conformați acestor restricții dacă nu doriți să ajungeți de sărbători în spital. Așadar, în perioada sărbătorilor aveți grijă de voi, de cei dragi vouă, respectați restricțiile”, conchide președintele Klaus Iohannis.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: klaus iohannis craciun restricţii