x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Iohannis: La mulţi ani tuturor copiilor! (VIDEO)

Iohannis: La mulţi ani tuturor copiilor! (VIDEO)

01 Iun 2017   •   16:22
Iohannis: La mulţi ani tuturor copiilor! (VIDEO)
Sursa foto: FOTO: presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis a postat, joi, pe pagina sa de socializare, un filmuleţ cu evenimentul pe care l-a organizat pentru copii la Palatul Cotroceni, context în care le urează sărbătoriţilor "La mulţi ani!". 
"Sărbătorind Ziua Copilului alături de micii sportivi de la Special Olympics România. La mulţi ani tuturor copiilor!", a scris joi şeful statului pe Facebook. 


Preşedintele Klaus Iohannis a avut invitaţi miercuri la Cotroceni 75 de copii, majoritatea sportivi Special Olympics cu dizabilităţi intelectuale sau hipoacuzie. 
Cu această ocazie, copiii au participat la câteva jocuri în curtea Palatului Cotroceni, iar şeful statului le-a înmânat medalii. 
Administraţia Prezidenţială arăta că acest eveniment îşi propune să crească gradul de sensibilizare şi conştientizare faţă de numărul mare de copii cu nevoi speciale, ale căror talente şi abilităţi pot fi valorificate doar într-o societate incluzivă. Şeful statului doreşte să atragă atenţia asupra necesităţii schimbării atitudinilor existente faţă de persoanele cu dizabilităţi şi a politicilor din domeniu. 
"Fiecare copil poate fi un campion, prin efort şi perseverenţă, iar sportul reprezintă un cadru ideal pentru dezvoltarea personală. Pentru a accentua această idee, evenimentul va include şi activităţi sportive, desfăşurate de copii cu şi fără dizabilităţi", preciza Administraţia Prezidenţială. 
Evenimentul a fost organizat la Palatul Cotroceni cu sprijinul Fundaţiei Special Olympics România şi Consiliului Naţional al Dizabilităţii din România.

 Sursa: www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: iohannis la multi ani 1 iunie