x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ionela Prodan, în stare gravă la spital. Boala nu mai răspunde la tratament

Ionela Prodan, în stare gravă la spital. Boala nu mai răspunde la tratament

22 Mar 2018   •   08:25
Ionela Prodan, în stare gravă la spital. Boala nu mai răspunde la tratament

Ionela Prodan, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară din ţara noastră, trece prin momente dificile. De miercuri dimineață, cântăreața se află internată la Spitalul Elias din Capitală. Medicii i-au făcut un set complet de analize, iar veștile nu sunt deloc bune.

 

Ionela Prodan, în vârstă de 70 de ani, ar avea o boală gravă la pancreas, care n-ar mai răspunde la tratament și care i-ar fi provocat și alte afecțiuni.

În ultimele luni, solista de muzică populară a fost internată de mai multe ori în spital. La sfârșitul lunii ianuarie, Ionela Prodan a ajuns la Fundeni, unde i-a fost montat un holter pentru a-i fi monitorizat ritmul inimii.

Tot atunci jurnalistul Florin Condurățeanu dezvăluia că nu problemele cardiace ar da motive de îngrijorare, ci pancreasul.

 "(...) nu ai cum să slăbeşti aşa de mult cu ajutorul unei diete. Primul semn al şchiopătării pancreasului a fost slăbirea drastică de multe kilograme. S-a dovedit că era o problemă în sistemul ei digestiv", declara atunci Condurățeanu.

Ionela Prodan, născută pe 6 octombrie 1947, este o cântăreaţă populară cunoscută şi pentru colaborarea cu Ion Dolănescu. La ediţia a II-a a Festivalului „Maria Tănase“ din Craiova (1970), a primit Marele Premiu. A fost realizator de emisiuni folclorice la radio şi TV.

Între 2001-2004, a coordonat în cadrul Ministerului Cul turii promovarea culturii tradiţionale. Pe 29 noiembrie 2002, preşedintele Ion Iliescu i-a conferit Ionelei Prodian Crucea naţională Serviciul Credincios clasa a III-a.

OBSERVATOR

×