x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator DIALOG HALUCINANT pe pagina de Facebook a judecătoarei Iulia Motoc pe tema haitelor de maidanezi

DIALOG HALUCINANT pe pagina de Facebook a judecătoarei Iulia Motoc pe tema haitelor de maidanezi

27 Oct 2012   •   21:28
DIALOG HALUCINANT pe pagina de Facebook a judecătoarei Iulia Motoc pe tema haitelor de maidanezi
Sursa foto: Iulia Motoc

Extrem de activă pe Facebook, judecătoarea Iulia Motoc nu are întotdeauna parte de interlocutorii pe care probabil îi doreşte. Astfel, una dintre postările sale, poezia “Corbii” a lui Rimbaud – publicată în limba franceză - a dat naştere unor “dezbateri” pe tema maidanezilor, dar şi a frumuseţii şi educaţiei alese a judecătoarei. Redăm în continuare câteva dintre comentarii (replici), precum şi răspunsul Iuliei Motoc.
“Cu tot respectul pe care vi-l port, va spun doamna Iulia Motoc ca nu mai putem sa suportam haitele de maidanezi din jurul blocurilor. Suntem terorizati zilnic de aceste haite de jivine. De ce CCR a votat impotriva legii eutanasierii ? Oare tarile civilizate cum au scapat de maidanezi? Oare de ce in Elvetia este legala si eutanasierea oamenilor? (poate ca Elvetia este cu 100 de ani inaintea noastra ca civilizatie). De unde sa aiba statul bani de adaposturi pentru maidanezi cand domnul Victor Ponta a declarat ca de la jumatatea lunii noiembrie nu mai sunt bani nici de salarii, nici de pensii .... practic nu sunt bani nici de banalul algocalmin din spitale”.
„Personal va admir pentru ca sunteti o femeie foarte frumoasa si super desteapta, cu o cultura vasta si o educatie aleasa. Totusi nu inteleg explicatiile domnului Zegrean " imaginaţi-vă un câine eutanasiat şi pe urmă aruncat în stradă" ... Cum sa fie eutanasiati si aruncati in strada?
Ma gandesc ca domnul Zegrean a crezut ca eutanasierea insemna omorarea cainelui cu ranga si aruncarea lui in strada. Sincer nu inteleg explicatiile dumnealui”.
Răspuns Iulia Motoc: “Va dati seama ca nu am cum sa ma pronunt asupra celor spuse de colegii mei...”.
 

×