x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Jandarmeria Capitalei se va mobiliza la Derby de România, pe Arena Naţională

Jandarmeria Capitalei se va mobiliza la Derby de România, pe Arena Naţională

14 Feb 2020   •   14:49
Jandarmeria Capitalei se va mobiliza la Derby de România, pe Arena Naţională

Derby de România, Dinamo-Steaua, meciul marilor orgolii şi marilor rivalităţi va umple tribunele Arenei Naţionale, astfel încât partida are un grad ridicat de risc, datorită rivalităților dintre suporterii celor două galerii bucureştene.

Jandarmii bucureşteni au anunțat că vor acţiona la nivelul Capitalei pentru asigurarea ordinii publice în imediata apropiere a Arenei Naţionale, precum şi pe traseele de deplasare a suporterilor, cu scopul prevenirii apariţiei unor incidente de natură să afecteze climatul de ordine şi siguranţă publică.

Accesul spectatorilor în stadion se va face începând cu ora 18,00 doar pe bază de bilete şi invitaţii, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în stadion Jandarmeria recomandă suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

Accesul suporterilor echipei Dinamo Bucureşti se va face doar prin intrările situate pe bulevardul Pierre de Coubertin şi strada Maior Coravu, în timp ce intrarea din bulevardul Basarabia va fi rezervată suporterilor echipei FCSB.

"Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente. Spectatorii nu au voie să introducă în stadion băuturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune în pericol securitatea participanţilor la această competiţie sportivă", arată sursa citată.

De asemenea, este interzisă afişarea de inscripţii care incită la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă. 

www.agerpres.ro

×
Subiecte în articol: derby de romania Dinamo - FCSB