x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Joia Neagră pentru Bendei și Dragomir. Ei și-au pierdut posturile în aceeași zi, 14 noiembrie

Joia Neagră pentru Bendei și Dragomir. Ei și-au pierdut posturile în aceeași zi, 14 noiembrie

de Dan Constantin    |    22 Noi 2013   •   11:53
Joia Neagră pentru Bendei și Dragomir. Ei și-au pierdut posturile în aceeași zi, 14 noiembrie

Ioan Bendei și Mitică Dragomir au rămas fără scaunele de șef în aceeași zi, 14 noiembrie, o veritabilă joie neagră pentru cei doi. Bendei și Dragomir sunt legați strâns de contractul pe care l-a semnat firma RCS RDS pentru sponsorizarea cu peste 3 milioane de euro a firmei Bodu, a lui Mitică Dragomir și fiul. Contractul este cercetat cu lentoare de DNA la sesizarea conducerii ANAF care are indicii că  această înțelegere este în afara legii.

Aflat în cercetarea Gărzii Financiare, Bendei s-a prezentat în aprilie la DNA și a devenit rapid denunțător în cazul de șantaj fără șantaj.

Procurorul Papici a condus ancheta pentru a implica în caz Antena 3, Jurnalul Național și după propria expresie, familia Voiculescu, sarea și piperul procesului aflat în curs de judecare. Bendei și-a pierdut oficial postul de director la RCS RDS în 14 noiembrie, data publicării în Monitorul Oficial  a hotărârii consiliului de administrație, care a luat act de demisia lui depusă în 7 august.

Mitică Dragomir a pierdut alegerile la Liga de fotbal tot în 14 noiembrie, unul din motive fiind și scandalul de corupție în care este implicat împreună cu Bendei Ioan. În locul lui a fost numit la RCS RDS Emil Jugaru, fost subaltern al demisionatului cercetat de DNA.

×