x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Dragnea: Cazanciuc ar fi trebuit să aibă o reacție rapidă în cazul violatorilor din Vaslui

Liviu Dragnea: Cazanciuc ar fi trebuit să aibă o reacție rapidă în cazul violatorilor din Vaslui

30 Iul 2015   •   22:06
Liviu Dragnea: Cazanciuc ar fi trebuit să aibă o reacție rapidă în cazul violatorilor din Vaslui

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, joi seara, că ministrul Justiţiei, Robert Cazanciuc, trebuia să aibă o reacţie publică cât mai rapidă în cazul celor şapte tineri din judeţul Vaslui acuzaţi că au violat o tânără de 17 ani.

"Cred că Robert Cazanciuc ar trebui să fie mai prezent în public. (...) În ceea ce priveşte acei violatori, cred că Robert Cazanciuc trebuia să intervină, trebuia să iasă foarte repede, pentru că a fost foarte multă emoţie şi emoţie îndreptăţită şi teamă îndreptăţită. Am vorbit cu foarte mulţi oameni şi mi-au spus că dacă alţi potenţiali violatori, care văd că cei ca ei care au comis aşa ceva sunt în libertate, se gândesc că pot face astfel de fapte şi să nu păţească nimic. Până la urmă am înţeles că instituţiile abilitate au început să se mişte. Acolo a fost o greşeală a lui Robert Cazanciuc, trebuia să intervină, pentru că acolo nu era vorba de un atac asupra justiţiei. Nu ştiu ce l-a reţinut, nu mai sunt în Guvern", a afirmat Liviu Dragnea la Antena 3.

El s-a declarat solidar cu toate tinerele care au suferit abuzuri şi speră ca astfel de incidente să se întâmple din ce în ce mai puţin sau deloc.
Cazul celor şapte tineri vasluieni care au violat o adolescentă anul trecut şi sunt cercetaţi sub control judiciar a stârnit, în ultimele zile, reacţii dure atât din partea unor persoane publice, cât şi a unor asociaţii neguvernamentale. Totodată, cetăţeni din ţară şi din străinătate s-au solidarizat cu tânăra şi s-au oferit să-i acorde sprijin.

×