x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Dragnea, mesaj de condoleanțe pentru familia primarului PSD mort la vânătoare

Liviu Dragnea, mesaj de condoleanțe pentru familia primarului PSD mort la vânătoare

09 Ian 2016   •   20:47
Liviu Dragnea, mesaj de condoleanțe pentru familia primarului PSD mort la vânătoare

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, transmite condoleanţe familiei primarului din Tătuleşti, Lucian Istrate, care a murit sâmbătă după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare în pădurea din localitate.

"Am aflat cu mare tristeţe despre tragicul accident în urma căruia şi-a pierdut viaţa Lucian Istrate, destoinicul primar al comunei Tătuleşti din judeţul Olt. Mă alătur tuturor colegilor din Biroul Permanent Naţional, dar şi  membrilor PSD din ţară în a transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate, alături de toată compasiunea  noastră şi gândurile de alinare. Îi vom păstra cu toţii o vie amintire şi ne vom ruga pentru odihna veşnică a celui care a fost un om demn, bun profesionist, un coleg şi prieten adevărat!", afirmă Dragnea, într-un comunicat remis, sâmbătă, AGERPRES.

Primarul din Tătuleşti a murit sâmbătă după ce a fost împuşcat la o partidă de vânătoare unde participa ca gonaci şi nu ca vânător.

Lucian Istrate, în vârstă de 49 de ani, era membru al PSD şi se afla la al treilea mandat de primar al comunei Tătuleşti.

Sursa  - Agerpres

×