x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Liviu Pop, la preluarea Educaţiei: Examenele naţionale şi BAC-ul, priorităţile zero în perioada următoare

Liviu Pop, la preluarea Educaţiei: Examenele naţionale şi BAC-ul, priorităţile zero în perioada următoare

16 Mai 2012   •   09:02
Liviu Pop, la preluarea Educaţiei: Examenele naţionale şi BAC-ul, priorităţile zero în perioada următoare

Liviu Pop a declarat astazi, la preluarea interimatului la Ministerul Educatiei, ca prioritatile pe care si le-a stabilit pentru perioada urmatoare sunt reprezentate de examenele nationale si cel de Bacalaureat.

"In perioada foarte scurta de mandat prioritatea zero este cea legata de examenele nationale si cel de Bacalaureat. Termnele sunt foarte scurte, unele dintre ele intarziate.Nu vreau sa caut vinovatii, vreau ca de astazi pana la finalizarea examenelpr, toate activitatile sa se desfasoare legal", a declarat Pop.

Ministrul delegat pentru Dialog Social a mai spus ca in perioada urmatoare va avea intalniri cu toti ministrii Educatiei din acest an scolar.

"Voi avea intalniri cu toti factorii decidenti din Ministerul Educatiei. Pana vineri se intra in linie dreapta, este nevoie de implicare pentru a recastiga termenele pierdute. In privinta invatamantului universitar, prioritatile le voi stabili luni dupa intalnirea cu toti ministri Educatiei din acest an scolar, pentru a vedea care sunt directiile", a mai spus Pop.

×