x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lucrarea lui Dan Voiculescu, “USL: Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian”, tiraj epuizat

Lucrarea lui Dan Voiculescu, “USL: Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian”, tiraj epuizat

22 Oct 2014   •   19:03
Lucrarea lui Dan Voiculescu, “USL: Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian”, tiraj epuizat

Lucrarea lui Dan Voiculescu “USL: Ideea care l-a îngenuncheat pe Băsescu Traian” se bucură de un mare succes pe piaţa cărţii. A doua ediţie a volumului, distribuită împreună cu Jurnalul Naţional, din 23 septembrie, s-a epuizat în două săptămâni. Prima ediţie, lansată în primăvară, s-a epuizat şi ea în timp record. Însumate, cele două tiraje, ating o cotă de 20.800 de exemplare, nivel de invidiat de orice editură românească şi un semn de revigorare pe piaţa cărţii autohtone.

Putem aprecia că acest volum cu titlu edificator, poate să fie “Cartea anului 2014”. Ea a deschis seria unor lucrări absolut necesare pentru înţelegerea evenimentelor frământate din istoria cea mai recentă a societăţii româneşti. Proiectul politic cel mai consistent al epocii postrevoluţionare a reuşit să dea o lovitură puternică sistemului băsist. USL a devenit speranţa şi apoi confirmarea că Băsescu Traian poate fi învins în plan politic.
Dan Voiculescu a fost artizanul şi liantul USL iar mărturiile şi faptele relevate de autor sunt cele mai credibile pentru cititor. În plus, acest interes al publicului este şi o dovadă de solidaritate cu o victimă a sistemului represiv impus de Băsescu Traian. Epuizarea rapidă şi a ediţiei a doua a lucrării, fapt reconfortant pentru autor şi editor, lasă deschisă opţiunea unui tiraj suplimentar.

Sugerez profesorului Dan Voiculescu o “Ediţie de colecţie” cu autograful autorului. O practică pentru cărţile de mare succes şi de egală preţuire pentru cititor.

×