x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ludovic Orban, implicat într-un accident rutier. Vicepreşedintele PNL s-a răsturnat cu maşina într-o curbă

Ludovic Orban, implicat într-un accident rutier. Vicepreşedintele PNL s-a răsturnat cu maşina într-o curbă

24 Ian 2015   •   13:48
Ludovic Orban, implicat într-un accident rutier. Vicepreşedintele PNL s-a răsturnat cu maşina într-o curbă

Vicepreședintele PNL a fost implicat într-un accident rutier, pe raza localităţii Sârca, din județul Iași. Orban, care se afla va volanul autoturismului, a pierdut controlul acestuia într-o curbă și s-a răsturnat.

Orban se deplasa de la Iaşi spre Târgu Frumos, pe DN 28, după ce a participat la ceremoniile dedicate Unirii Principatelor Române.

Liberalul, care se afla singur în autoturism, este în afara oricărui pericol.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Iași a declarat că accidentul s-a produs în jurul orei 13.00. "Autovehiculul a ieşit de pe carosabil, s-a răsturnat pe marginea şoselei (...) În autovehicul, se afla doar şoferul. Nu au fost victime, doar pagube materiale. Şoferul a fost testat cu etilotestul. S-a constatat că acesta nu a consumat băuturi alcoolice", a explicat Vâjiac.

"Dincolo de Sarca e un viraj ascendent. Pe carosabil era mazga. Am avut viteza la limita legala. Nu aveam viteza mare. Masina a intrat in derapaj, am tras de volan ca s-o aduc pe sensul de mers, dar m-am rasturnat. In mod miraculos, n-am nici macar o vanataie", a declarat Ludovic Orban.



×
Subiecte în articol: ludovic orban accident masina