x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Luni, 28 iulie, la Antena 1, de la ora 17.00: Nea Mărin o învaţă pe Simona Gherghe să danseze la "Acces Direct”

Luni, 28 iulie, la Antena 1, de la ora 17.00: Nea Mărin o învaţă pe Simona Gherghe să danseze la "Acces Direct”

28 Iul 2014   •   10:23
Luni, 28 iulie, la Antena 1, de la ora 17.00: Nea Mărin o învaţă pe Simona Gherghe să danseze la "Acces Direct”

În ediţia de luni, 28 iulie, de la ora 17.00, platoul "Acces Direct” îşi pune straie de dans. Asta pentru că Nea Mărin vine în emisiunea de la Antena 1 pregătit să arate ce maestru în ale dansului popular este. Dacă la vizita trecută Simona Gherghe l-a provocat la o horă moldovenească, de data aceasta gazda emisiunii "Poftiţi pe la noi!” vine ca să-şi respecte promisiunea: Nea Mărin o va învăţa pe Simona cum se dansează hora moldovenească. Şi nu vine singur, ci însoţit de fiica sa, Larisa, la fel de pricepută în arta dansului.

Tot în ediţia "Acces Direct” de luni vine şi Andreea Mantea pentru a povesti prin ce peripeţii a trecut la filmările pentru "Poftiţi pe la noi!”. Dacă va putea să dea tot din casă de faţă cu zbirul Nea Mărin, telespectatorii Antena 1 vor afla luni de la ora 17.00. Şi tot atunci, "Acces Direct” difuzează un interviu cu Anda Adam, aflată în Antalya, în care artista va povesti cu cine a fugit în Turcia.

×
Subiecte în articol: Acces Direct simona gherghe