x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mai mulți magistrați au fost jefuiți de Ziua Justiției

Mai mulți magistrați au fost jefuiți de Ziua Justiției

23 Mai 2015   •   10:32
Mai mulți magistrați au fost jefuiți de Ziua Justiției

Fostul șef al CSM şi un judecător, au fost jefuiți într-un hotel. Fapta s-a întâmplat joi, în timp ce victimele participau la evenimente legate de Ziua Justiției, în Arad. Magistratul Adrian Bordea – fostul președinte al Consiliului Superior al Magistraturii – și colegul său, judecătorul Mircea Aron, erau cazați la Hotelul Continental din Arad, participând la o întrunire cu șefii instanțelor, cu ocazia Zilei Justiției.

În timp ce magistrații erau în dezbateri, la simpozionul organizat, li s-au spart camerele, iar înalților funcționari le-au fost sustrase, printre altele, portmoneele în care se aflau 6.000 de euro, respectiv 1.400 de lei, potrivit Specialarad.ro.

Spargerile s-ar fi petrecut, conform aceleiași surse, în după-amiaza zilei de joi, iar de atunci, toată poliția arădeană este în alertă.

pressalert.ro

Fostul șef al CSM şi un judecător, au fost jefuiți într-un hotel. Fapta s-a întâmplat joi, în timp ce victimele participau la evenimente legate de Ziua Justiției, în Arad. Magistratul Adrian Bordea – fostul președinte al Consiliului Superior al Magistraturii – și colegul său, judecătorul Mircea Aron, erau cazați la Hotelul Continental din Arad, participând la o întrunire cu șefii instanțelor, cu ocazia Zilei Justiției. În timp ce erau în dezbateri, la simpozionul organizat, li s-au spart camerele, iar înalților funcționari le-au fost sustrase, printre altele, portmoneele în care se aflau 6.000 de euro, respectiv 1.400 de lei, potrivit Specialarad.ro. Spargerile s-ar fi petrecut, conform aceleiași surse, în după-amiaza zilei de ieri, iar de atunci, toată poliția arădeană este în alertă.

Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2015/05/fostul-sef-al-consiliului-superior-al-magistraturii-jefuit-de-mii-de-euro-vestul-tarii-cum-s-intamplat/

×