x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Maramureş: Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 1C (E58) Baia Mare - Satu Mare

Maramureş: Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 1C (E58) Baia Mare - Satu Mare

22 Aug 2019   •   18:36
Maramureş: Un mort şi doi răniţi într-un accident pe DN 1C (E58) Baia Mare - Satu Mare
Sursa foto: Captura Antena 3

Un şofer a murit joi după ce a intrat pe contrasens pe DN 1C (E58) Baia Mare - Satu Mare şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un cetăţean maghiar, a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş, Florina Meteş.

Potrivit acesteia, primele verificări au relevat că un bărbat de 68 de ani, care conducea un autoturism pe ruta Baia Mare - Satu Mare, ajuns în localitatea Săbişa, a pierdut controlul volanului şi a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un cetăţean maghiar.

"În urma impactului, la scurt timp de la producerea accidentului, bărbatul care a pătruns pe contrasens a decedat. Şoferul maghiar a fost testat cu aparatul etilotest şi rezultatul a fost zero", a spus Florina Meteş.

Două persoane, care se aflau într-unul dintre autoturisme, au fost preluate de un echipaj al Ambulanţei Maramureş şi transportate pentru îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din municipiul Baia Mare.

Trupul bărbatului decedat a fost transportat la morga SJU Baia Mare. Poliţia Rutieră continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

La locul accidentului au intervenit trei echipaje ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă, pompierii de la descarcerare şi poliţişti.

Traficul rutier pe DN 1C (E58) Baia Mare - Satu Mare a fost oprit până la înlăturarea celor două autoturisme lovite şi efectuarea cercetărilor de către poliţişti.

AGERPRES

×
Subiecte în articol: maramures