x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, are interdicţie de a părăsi localitatea

Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, are interdicţie de a părăsi localitatea

25 Iun 2013   •   14:08
Marcel Prodan, managerul Alexandrei Stan, are interdicţie de a părăsi localitatea
Sursa foto: expresspress.ro

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus măsura interdicţiei de a părăsi localitatea faţă de Marcel Prodan, managerul cântăreţei Alexandra Stan, acuzat de şantaj, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres.

Procurorii anticorupţie instrumentează dosarul deschis pe numele lui Marcel Prodan, după ce a fost declinat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Alexandra Stan a declarat, în 17 iunie, că a fost bătută şi înjurată de managerul ei, Marcel Prodan, la studioul de înregistrare, după ce artista s-a arătat interesată de sumele câştigate în urma concertelor susţinute, precizând că în ultimele şase-şapte luni ea nu a primit niciun ban.

Ulterior, bătaia ar fi continuat în timp ce se afla cu managerul în maşină, pe străzi ale Constanţei, iar la ieşirea din municipiu către Valu lui Traian, localitate unde au domiciliul părinţii cântăreţei, aceasta ar fi încercat să coboare din autoturismul aflat în mers, pentru a scăpa de agresor. Interpreta susţine că managerul a oprit maşina şi ea a putut coborî, deplasându-se pe şosea şi cerând ajutorul participanţilor la trafic, după care a întâlnit un echipaj de poliţie.

×