x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marş pro-monarhie, de ziua Regelui. "Ne adunăm ca să anunţăm începutul sfârşitului republicii toxice"

Marş pro-monarhie, de ziua Regelui. "Ne adunăm ca să anunţăm începutul sfârşitului republicii toxice"

07 Noi 2013   •   13:22
Marş pro-monarhie, de ziua Regelui. "Ne adunăm ca să anunţăm începutul sfârşitului republicii toxice"

Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei organizează duminică, 10 noiembrie 2013, Marșul Regal – Monarhia pentru viitor. Potrivit organizatorilor, marşul este organizat "pentru a-i ura Majestății Sale Regelui Mihai I cu ocazia zilei de naştere din 25 octombrie 2013 şi a celei onomastice din data de 8 noiembrie 2013 şi pentru a susţine proiectul de constituţie monarhică pe care A.N.R.M. îl are în lucru, urmând să fie lansat în dezbatere publică în prima parte a anului viitor".

Manifestaţia va începe de la ora 14:00, punctul de întâlnire fiind Piaţa Charles de Gaulle. De aici, monarhiştii vor porni în marş pe traseul Arcul de Trimf - Piaţeta Regelui - Piaţa Victoriei - statuia regelui Carol I.

"Ne adunăm ca să anunţăm începutul sfârşitului republicii toxice, impusă de tancurile sovietice în 1947 şi condusă azi de politicieni corupţi", spun organizatorii evenimentului, care-i îndeamnă pe români "să vină cu steagurile României Regale şi cu flori şi să manifeste pentru  dreptul națiunii române de a-și alege liber forma de guvernământ".

"ANRM are ca scop restaurarea monarhiei constituţionale în România, cu actuala Casă Regală a României. În acest sens ne-am propus unificarea tuturor forţelor monarhiste din ţară şi conturarea unei mase critice în randul populaţiei care să determine schimbarea formei de guvernământ din republică în monarhie constituţională.", ne-a declarat Daniel Nicodim, vicepreşedinte ANRM.

 

×