x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Marşul Tăcerii, la Colectiv, în memoria victimelor tragediei de acum un an

Marşul Tăcerii, la Colectiv, în memoria victimelor tragediei de acum un an

30 Oct 2016   •   16:21
Marşul Tăcerii, la Colectiv, în memoria victimelor tragediei de acum un an
Sursa foto: Foto: antena3.ro

Participanţii la Marşul Tăcerii au sosit duminică după-amiază în faţa Clubului Colectiv, ei aducând un omagiu victimelor incendiului care a avut loc în urmă cu un an.

Ei au afişat un banner pe care scrie "A trecut un an, nimic nu s-a schimbat, ne e dor de tine Teo... şi de al tău aparat" şi au eliberat 64 de baloane pe care scria "Ne pasă" şi care aveau desenate aripi.

"Îmi pare rău pentru toţi aceşti părinţi pe care îi văd îndureraţi. Îmi e foarte rău să mă întorc în acest loc. Am făcut-o în semn de respect pentru victimele incendiului. Îmi amintesc strigătele, urletele, fumul, carnea arsă. Sunt amintiri pe care nu mi le pot şterge. Eram voluntari şi ni s-a spus să plecăm de aici", a spus Crina Crăescu de la Asociaţia Salvatorii Voluntari.

Întrebată dacă s-a schimbat ceva în ultimul an, ea a răspuns: "Din păcate nu s-a schimbat nimic". În opinia sa, în cazul în care s-ar repeta o astfel de tragedie sistemul ar fi tot unul "nepregătit".

"Timpul trece. Ne aşteptam să fie mai bine, dar nu este. Am fost la psihologi, dar mai e nevoie şi pentru ei şi pentru noi, părinţii. Dumnezeu să-i ierte pe toţi cei care au murit", a afirmat Felicia Plângu, mama lui Alexandru Plângu, victimă a tragediei din Colectiv.

Sursa: AGERPRES

×
Subiecte în articol: colectiv tragedie drama marsul tacerii