x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mărturisiri incendiare ale Andreei Bălan despre Keo, la "Popescu şi Flick" de la Zu tv

Mărturisiri incendiare ale Andreei Bălan despre Keo, la "Popescu şi Flick" de la Zu tv

19 Apr 2014   •   14:34
Mărturisiri incendiare ale Andreei Bălan despre Keo, la "Popescu şi Flick" de la Zu tv
La „Popescu şi Flick” de la Zu tv, prezentatoarea de la "România danseaza", cântăreaţa Andreea Bălan, a recunoscut că şi-a construit un zid în curte ca să nu dea ochii cu fostul ei iubit.

Simpaticii Popescu şi Flick, aduc în fiecare seară, de luni şi până joi, de la ora 22.00, în platou la  Zu tv, cei mai tari artişti ai generaţiei actuale.  Şi dacă s-ar face un top al trăsnăilor din televizune, cu siguranţă că cei doi s-ar clasa fără probleme pe cea mai înaltă treaptă. De exemplu, zilele trecute, Popescu, îmbrăcat în ţinută corespunzătoare de bucătar profesionist,  a ţinut să fie în  ton cu sărbătoarea care se apropie, Paştele,  şi s-a apucat să facă cozonaci. Spre amuzamentul invitatei serii, Ruby, a  ieşit o nebunie, cocă lipită peste tot prin platou şi făină împrăştiată pe jos. Amintindu-şi de copilărie, cântăreaţa le-a mărturisit celor doi prezentatori că obişnuia atunci când era mica să se urce pe porc, de Crăciun. În  platoul de  Zu tv, Ruby a reeditat scena,  avându-l ca şi complice pe Popescu, în timp ce Flick se distra copios.

„Popescu şi Flick”, ediţie specială de Paşte

Luni, 21 aprilie, de la zece seara, la „Popescu şi Flick”, de la Zu tv, invitatul special al emisiunii celor doi  este Iepuraşul de Paşte. „Marele Alb” îi va cânta o melodie specială Andreei Bălan ,aflată şi ea în platou. Apoi, Iepurasul,  o va  întreba pe prezentatoarea de la „România dansează”, dacă  se mai întâlneşte cu Keo, fostul ei iubit, în duplex-ul construit împreună cu acesta. „Nu ne întâlnim că e zid tras şi-n curte. Când am construit casă nu era zid. După despărţire, eu l-am construit”. Confuz, Flick exclmă: „Vai, nu cred că aveţi zidul Berlinului construit prin curte? Şi când rămâne Keo fără sare cum  faceţi? Dar când vine seara acasă şi încurcă uşa?”. Care vor fi  răspunsurile  Andreei la aceste întrebări, fanii Zu tv vor afla luni, 21 aprilie, de la ora 22.00, la „Popescu & Flick”.





×
Subiecte în articol: andreea balan keo popescu si flick zu tv