x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mașina în care se afla Gigi Becali, implicată într-un accident rutier în București

Mașina în care se afla Gigi Becali, implicată într-un accident rutier în București

29 Noi 2021   •   10:23
Mașina în care se afla Gigi Becali, implicată într-un accident rutier în București

Omul de afaceri Gigi Becali a fost implicat, luni dimineață, într-un accident rutier care a avut loc în Capitală. Incidentul a avut loc în această dimineață, la ora 06:50, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală. 

Potrivit Antena 3, finanțatorul FCSB se afla pe scaunul din dreapta în momentul impactului. Din fericire, nu a fost rănit. 

Mașina lui Gigi Becali a depășit linia continuă și a fost lovită de un alt autoturism care circula regulamentar. Cei doi șoferi au fost testați pentru consum de alcool și polițiștii au aflat că persoana care circula regulamentar avea alcoolemie de 0,18. Amândoi au primit amenzi.

„În jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor/Aleea Alexandru, în care au fost implicate 2 autovehicule.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind 0, respectiv 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru celălalt șofer implicat. Aceștia au fost îndrumați legal”, transmite Poliția Capitalei.

În urma accidentului, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

„ A fost un banal accident. A intrat unul în Luțu. A venit Miliția, a constatat. E Luțu acum la miliție. Nu știu dacă era beat șoferul celalalt”, a spus Gigi Becali pentru Ziare.com.

 

×
Subiecte în articol: gigi becali