x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Matilda Pascal Cojocăriţa: Moartea Marioarei Murărescu este o mare pierdere pentru noi toţi

Matilda Pascal Cojocăriţa: Moartea Marioarei Murărescu este o mare pierdere pentru noi toţi

31 Ian 2014   •   12:06
Matilda Pascal Cojocăriţa: Moartea Marioarei Murărescu este o mare pierdere pentru noi toţi

Cântăreaţa de muzică populară Matilda Pascal Cojocăriţa a declarat vineri pentru Agerpres că moartea Marioarei Murărescu este o pierdere atât pentru artişti, cât şi pentru ţară.

'Cred că pentru Marioara Murărescu cuvintele sunt de prisos, pentru că ştim cu toţi cine a fost Marioara Murărescu, ce a fost, ce a făcut pentru ţară şi pentru folclorul românesc şi pentru tradiţie şi pentru noi toţi care ne-am dedicat cântului popular. E o mare pierdere pentru noi toţi, nu numai pentru noi artiştii, ci şi pentru întreaga ţară. Ne este sufletul îndurerat', a spus interpreta de muzică populară.

Matilda Pascal Cojocăriţa a afirmat că a lucrat foarte mult cu realizatoarea tv şi parte din numele ei se datorează şi Marioarei Murărescu.

'Să îi fie ţărâna uşoară! Doamna Marioara Murărescu, vă avem în suflete şi în gând! Nu te vom uita niciodată!', a mărturisit artista.

Realizatorul tv Marioara Murărescu a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 66 de ani, informează televiziunea publică. Marioara Murărescu a fost, timp de peste 30 de ani, realizatoarea emisiunii 'Tezaur Folcloric' a televiziunii publice.

×