x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Medicii legişti: În momentul în care a căzut în piscină, mama fraţilor Becali era încă în viaţă

Medicii legişti: În momentul în care a căzut în piscină, mama fraţilor Becali era încă în viaţă

12 Iul 2013   •   11:26
Medicii legişti: În momentul în care a căzut în piscină, mama fraţilor Becali era încă în viaţă

Everdichia Becali , mama fraţilor Victor şi Ioan Becali, a murit joi seară, fiind găsită fără suflare în piscina de pe proprietatea celor doi oameni de afaceri. În urma efectuării autopsiei, medicii legişti au decis că femeia a murit înecată, după ce a suferit un accident vascular pe marginea piscinei.

Medicii legişti au stabilit, vineri, în urma autopsiei, că mama fraţilor Victor şi Ioan Becali a murit înecată. Mai exact, în momentul în care a căzut în piscina din curtea casei fiilor săi, Everdichia Becali era încă în viaţă. Potrivit necropsiei, ea a a suferit un accident vascular pe marginea piscinei, şi nu a mai putut înota pentru a ieşi din piscină, astfel că s-a înecat, au stabilit legiştii, potrivit România TV.

Victor Becali s-a prezentat, vineri dimineaţă, încă dinainte de ora 8.00, la sediul Institutului Naţional de Medicină Legală pentru a încheia formalităţile obişnuite în astfel de cazuri şi pentru a ridica trupul neînsufleţit al mamei sale, după efectuarea necropsiei.

Potrivit vecinilor şi apropiaţilor, cel mai mare dintre fraţii Becali, Giovani, a fost în stare de şoc după ce a aflat de decesul mamei sale şi a stat, neconsolat, mai bine de o oră pe treptele casei, plângând fără încetare. La fel de afectat este şi Victor Becali, despre care vecinii spun că juca table în timp ce s-a petrecut tragedia.

Fostul internaţional Gică Popescu, un apropiat al fraţilor Becali, a dezvăluit într-o emisiune televizată că foarte probabil Everdichia Becali îl aştepta pe fiul său, Victor, pentru a intra în piscină şi că inima sa slăbită a cedat. Popescu a dezvăluit că femeia intra în piscină doar împreună cu Victor Becali şi, chiar şi atunci, păşea doar pe scările piscinei.


×