x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MESAJE de 8 MARTIE. Cele mai frumoase FELICITĂRI, URĂRI şi SMS-uri de Ziua Internațională a Femeii

MESAJE de 8 MARTIE. Cele mai frumoase FELICITĂRI, URĂRI şi SMS-uri de Ziua Internațională a Femeii

07 Mar 2021   •   21:27
MESAJE de 8 MARTIE. Cele mai frumoase FELICITĂRI, URĂRI şi SMS-uri de Ziua Internațională a Femeii
Sursa foto: BananaStock/Getty Images/BananaStock RF

Mesaje de 8 martie. 8 Martie e Ziua Internaţională a Femeii. Fie că este vorba de mămici, soţii, iubite, prietene sau colege, cu toţii transmitem în această zi un gând bun către persoanele dragi de sex feminin din viaţa noastră. Iată mai jos câteva felicitări, mesaje, urări şi sms-uri, care sperăm să vă fie de ajutor în a vă mărturisi iubirea şi ataşamentul faţă de acestea.



Mesaje de 8 martie. Fie ca toate împlinirile frumoase, sănătatea şi spiritul acestei zile să vă însoţească pretutindeni!

Mesaje de 8 martie. Dacă vezi că soarele-ţi râde prin păr, dacă simţi miros de ghiocei, dacă auzi ciripit de păsărele, atunci înseamnă că trăieşti o nouă primăvară, cu mult mai frumoasă decât precedentele!

Mesaje şi Felicitări de Ziua Mamei. „O mamă atât de minunată ca tine merită ca fiecare zi să fie 8 martie! La mulţi ani, mămico!”

Mesaje de 8 martie. ” Îţi multumesc că m-ai iubit şi m-ai învăţat să iubesc şi pe ceilalţi, dar mai ales pe tine. La multi ani, mami!”

Mesaje şi Felicitări de Ziua Mamei. „Unei singure fiinţe din viaţa mea îi datorez tot ceea ce eu am şi ceea ce sunt azi. Ea mi-a dat naştere, m-a crescut şi m-a învăţat să iubesc. Nu exista cuvinte care să o descrie! Te iubesc, mama! La mulţi ani”


Mesaje de 8 martie.O primăvară caldă, dragoste nebună, lumină în suflet şi în priviri. La mulţi ani de 8 Martie!

Mesaje de 8 martie. Azi uita cine esti și trezeste-te la viață o dată cu natura. Fii un fluture zglobiu și așeaza-te pe prima floare a purității. Ziua să-ți fie mai senină ca infinitul. La mulți ani, floare a primăverii!

Mesaje şi Felicitări de Ziua Mamei 8 martie. „Poate că pentru lume tu eşti numai o persoană, dar pentru anumite persoane tu eşti întreaga lume! La mulţi ani!”

Mesaje de 8 martie. „Tu, mămico dragă, ne îndrumi paşii şi ne sprijini să mergem pe drumul drept. Noi îţi multumim şi te iubim. La multi ani!”

„Mami, te iubesc. Pentru mine eşti unică, eşti primăvara mea însorită! La mulţi ani!”

Mesaje şi Felicitări de Ziua Mamei. „Dragă mamă, de ziua mămicilor eu îţi urez multă sănătate şi să te bucuri de toţi cei ce te înconjoară! La mulţi ani”

Mesaje de 8 martie. Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc un 8 Martie special!
 

×