x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mesaje, SMS-uri şi urări de Paște pentru 2021. Iată ce le puteți scrie celor dragi

Mesaje, SMS-uri şi urări de Paște pentru 2021. Iată ce le puteți scrie celor dragi

01 Mai 2021   •   12:44
Mesaje, SMS-uri şi urări de Paște pentru 2021. Iată ce le puteți scrie celor dragi
Sursa foto: azschach - Fotolia

Conform traditiei crestine, Pastele este sarbatoarea religioasa crestina anuala ce comemoreaza învierea Mantuitorului Iisus Hristos. Daca nu puteti fi alaturi de cei dragi in momente de sarbatoare, de ce sa nu-i bucurati cu un mesaj, prin care sa le transmiteti tot binele din lume? Iata cateva exemple.

Fie ca sfintele sărbători de Paști să vă aducă lumină și liniște sufletească. Să vă vegheze îngerii iertării și păcii și frumoasa primăvară să vă intre în suflet.

Fie ca sărbătorile pascale să vă găsească alături de cei dragi, în armonie și înțelegere. Să vă bucurați de minunea învierii și a iubirii, să vă intre lumina în case și în viață. Paște fericit.

Hristos a înviat! Să fiți binecuvântați cu bogăție sufletească, cu iubire și cu speranță. Sărbătorile să vă aducă binemeritata pace și sănătate, dumneavoastră și celor dragi. Paște fericit.

Sărbători frumoase, căldură și dragoste. Învierea să vă aducă mii de minuni, milioane de bucurii și dragoste infinită. Cu multă prețuire

Clopotele învierii să vestească o primăvară frumoasă, încărcată de bucurii și de speranțe, energie nouă și lumină caldă. Vă dorim din suflet să aveți parte de minuni și să prețuiți momentele frumoase alături de cei pe care îi iubiți.

Iepurașul urecheat are cozonac de dat, ouă de încondeiat și lumina de vegheat. Ocupat cum este el, tot îti scrie-un bilețel, să-ți spună din suflețel să te bucuri de Prier.

Între prieteni la cataramă...

De Paști îți doresc să dai de oul încondeiat câștigător, de cozonacul cel mai pufos, să prinzi iepurașul de urechi și să-l scuturi bine de tot de cadouri, să fii înconjurat de prieteni!

Și ceva pentru persoana specială...știi tu care.

Îmi doresc ca primăvara asta să te am aproape și să îmi luminezi viața. Pentru mine, miracolul sărbătorii rămâne iubirea dintre oameni și puterea de a face lumea mai frumoasă prin dragoste. Paști minunate.

Iar dacă cei dragi v-au luat-o înainte cu urările, un răspuns pe măsură.

Fie ca urările să vi se întoarcă înzecit! Să vi se întoarcă dragostea, gândurile bune și fiecare lucru minunat pe care îl faceți, să vă fie cei dragi alături și să vă bucurați de lumina învierii împreună.

Pastele este o mareata promisiune prin care Domnul ne aduce in preajma renasterii noastre in fiecare an .Fie ca promisiunea Pastelui sa iti umple inima cu pace si bucurie ! Paste fericit !

Fie ca Domnul sa te binecuvanteze cu ocazia preafericitei zile a Pastelui .Fie ca Invierea sa iti daruiasca un nou inceput, belsug , succes si fericire.Un Paste fericit !

Iisus a venit pe lume pentru a ne darui viata , astfel incat fiecare dintre noi sa se bucure de clipele de traire de pe pamant si de vesnicia din in ceruri .
Un Paste fericit !

"Fie ca toti barbatii si femeile de pe pamant sa se socoteasca nemuritori.Fie ca ei sa traiasca revelatia invierii lui Iisus.Fie ca oricare dintre ei sa poata spune nu numai "Cristos a inviat" , ci si " Eu voi invia !"
Phillips Brooks

Pastele ne daruieste veselie , Pastele ne ofera fericire .Pastele ne aduce nemarginita binecuvantare a Domnului , Pastele ne copleseste cu o proaspata iubire ... Un Paste fericit si cele mai sincere urari de bine !

Crucea purtata de Cristos ne dovedeste ca dragostea Domnului ajunge pana in cele mai nepatrunse profunzimi , ca ea se imparte fara nici o preferinta tuturor si dureaza o eternitate.
Fred Barlow

Iisus nu ne poate uita ; am fost incrustati cu totii in palmele mainilor lui.
Lois Picillo

Piatra ce inchidea mormantul lui Cristos a fost data de o parte nu pentru a-i permite lui Iisus sa iasa , ci pentru a le lasa pe femeile credincioase sa intre.
Peter Marshall

Invierea lui Cristos mi-a oferit sansa sa dau vietii mele un sens si o semnificatie si sa pornesc mereu pe un nou drum , indiferent de ceea ce mi se intampla.
Robert Flatt

Spiritul Pastelui este strabatut de speranta , dragoste si o viata implinita ! Un Paste fericit !

Simtamantul daruit de Paste nu se sfarseste niciodata ; el este un semn al renasterii naturii si o promisiune a unei noi vieti in prietenie si dragoste.Un Paste fericit pentru cel mai bun prieten / cea mai buna prietena !

Pomii infloriti , florile proaspat deschise si cantecul zglobiu al pasarilor , cu toate imi soptesc ca a sosit Pastele . Iti simt sufletul cald si aproape cu prilejul fiecarui Pasti , dar si a fiecarei zi din viata.Un Paste fericit !

Iti doresc un Paste foarte fericit , dragoste din plin si cele mai bune urari.Fie ca zilele Pastelui si ale acestui an sa iti ofere o multime de fericire si bucurie in viata .Sa ai o viata imbelsugata in iubire si sa sarbatoresti Pastele de cel putin 100 de ori ! Un Paste fericit !

Cristos a inviat daruindu-ne o noua viata , astfel incat fiecare dintre noi sa stie sa isi pretuiasca existenta si sa bucure de ea.Paste fericit !

Invierea Domnului sa va sporeasca sanatatea si belsugul, sa va implineasca gandurile si sperantele. Paste Fericit!

E-n somn de salcii un vis de rastignire,
E plans de miei si plaiuri cu verdeata,
Hristos sa va aduca lumina
In noaptea renuntarii la moarte pentru viata.

Sarbatori senine si pace in suflet!

Bucuria vine din lucruri marunte, Linistea vine din suflet, Caldura Sarbatorilor vine din inimile noastre!

Lumina Sfintei Invieri sa patrunda in sufletul si in inimile voastre bucurandu-va de minunea Invierii lui Iisus!

Dumnezeu sa va dea un curcubeu la fiecare furtuna, un zambet la fiecare lacrima, o binecuvantare la fiecare pas, o promisiune la fiecare grija si un raspuns la fiecare intrebare!

In noaptea de inviere clopotele bat,
Iar eu iti spun cu drag: Hristos a Inviat!

Fie ca spiritul Sfint al Sarbatorilor de Pasti sa va lumineze sufletele si casele!

16 iepurasi: 8 se spioneaza,
5 sunt la somnic si frumos viseaza,
2 mai albiori dau cadou de Sarbatori,
Iar ultimul a citit: Un nou Paste fericit!

Iubeste, iarta, cum EL te-a invatat,
Crede si uita tot ce-ai indurat.
EL ti-e lumina, caci EL te-a creat.
Sa nu uitam, numai EL ne-a salvat,
Hristos a inviat!

Sunt zile cand trebuie sa ne reamintim sa fim mai buni, mai plini de dragoste, cu inima calda si mai deschisa, cand lumina sfanta coboara in casele si in inimile noastre...
PASTE FERICIT!

In noaptea Invierii, cand clopotele bat,
Cu lumanari aprinse, cu sufletul curat,
Sa spunem impreuna... Hristos a inviat!

Iisus sa iti ierte pacatele, lacrimile Maicii Domnului sa iti spele necazul din suflet, lumina Invierii sa iti readuca speranta. Hristos a inviat!

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, sa aveti parte de multa caldura in suflet si in casa, bucurie in inima si multa sanatate si putere de munca.

Taina invierii... ce nu am da sa o primim,
Doar prin iertare si iubire o gasim,
Un gand curat si luminat, afara clopotele bat,
Hristos a inviat!

Sa-ti fie viata pufoasa ca un cozonac, fara griji ca a unui miel, colorata ca un ou de Pasti si luminoasa ca Ziua invierii!

Ou inrosit, miel rumenit, cozonac marit, Paste fericit!

Fie ca sfanta sarbatoare a invierii domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta.

Iepurasul mustacios
E de Paste norocos,
Nu-ti lasa cadou in ghete,
Are el alte secrete:
Pasca, oul inrosit, cozonac, mielul fript
Si un Paste Fericit!

Umbla veste-n tot orasul cum ca vine iepurasul
Sa v-aduca pe-nserat
Paste bun si Luminat!

In copaci prin vechi coroane
Seve urca in artere
S-ar parea ca-n tevi de orga
Suie slava de-nviere.

Paste mielul fericit,
Oul sade inrosit,
De rusine s-a scumpit,
Iar iubitul iepuroi
Sa-ti aduca euroi,
Fericire, sanatate, mult noroc si spor la toate.

×