x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MESAJE, SMS-uri si URARI DE SFANTUL VASILE!

MESAJE, SMS-uri si URARI DE SFANTUL VASILE!

31 Dec 2012   •   19:30
MESAJE, SMS-uri si URARI DE SFANTUL VASILE!
Sursa foto: Sfantul Vasile cel Mare

în fiecare an, pe data de 1 ianuarie, îl sărbătorim pe Sfantul Vasile cel Mare. Multe persoane dragi nouă poarta acest nume, prilej de a-i felicita cu ocazia zilei onomastice. Am realizat pentru dvs. o selecţie a celor mai interesante si orginale MESAJE, SMS-URI si URARI DE SF. VASILE, pe care le puteti folosi in caz ca nu aveti inspiratie. Cu acest prilej, uram si noi La multi ani tuturor celor care poarte numele de Vasile sau Vasilica.

Sfantul Vasile, al carui nume il porti, sa te ocroteasca in fiecare zi, sa-ti aduca liniste si pace si sa nu lase ca speranta sa se stinga din sufletul tau! La multi ani cu impliniri si numai cu momente frumoase in viitor!

Sa-ti dea Domnul sanatate, judecata inteleapta, viata lunga, ce doresti sa se implineasca!

Iti urez La multi ani, pentru ca porti acest nume si fie ca Sfantul Vasile pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita si linistea interioara! La multi ani!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui. La multi ani, Vasile!

La multi ani, plini de fericire si impliniri! Sa te pupe norocul si sa ai numai zambete si soare in calea ta Vasile!

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa va insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sfantul Vasile cat mai frumoasa!

Visele si sperantele de azi sa devina realitate, orice cadere un pas inainte, gandul bun si fericirea sa te insoteasca mereu! La Multi Ani Vasile!
Iti urez ca ziua ta sa iti aduca o raza de soare, sa ai inima plina de speranta, iar in lumea sa gasesti numai fericire! La multi ani, Vasile!

Iti urez din tot sufletul noroc, sa iti gasesti pacea si fericirea, sa nu versi nicio lacrima si sa traiesti fiecare clipa astfel incat sa nu regreti nicio secunda trecuta! La multi ani, Vasile!

Un gand bun si-o sarutare / Azi la ceas de-aniversare / Sfantul Vasile sa te ocroteasca / Visele sa ti se-mplineasca! / La multi ani, Vasile!

Cu simple cuvinte / Iti urez fierbinte / Multi ani inainte! / Ani cu cer senin si noroc deplin / Ani cu porti deschise / Pentru nenumaratele tale vise! / La multi ani, Vasile!

Vasile – Hai noroc si voie buna, Sa petrecem impreuna, C-astazi este o zi mare, Si-i motiv de sarbatoare! La multi ani, Vasile!


Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa-i faci fericiti pe toti din jurul tau cu bunatatea, dragostea si frumusetea sufletului tau! La multi ani, Vasile!

La multi ani! Sfantul Vasile sa-ti dea sanatate si putere sa lupti pentru idealurile tale, sa ai parte numai de clipe minunate, de bucurii si fericire alaturi de familie si cei dragi!

Iti doresc o ora de liniste, o zi de pace, o saptamana de soare, un an de iubire, un veac de sanatate si un mileniu de bani! La multi ani, Vasile!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Vasile sa fie semnalul unui nou inceput, sa ai parte de un drum presarat cu bucurii, impliniri, sanatate, fericire si succes! La multi ani, Vasile!

Toate gandurile mele sunt la tine Vasile! Iti doresc sa ai o zi superba si sa fii inconjurata doar de iubire! La multi ani, Vasile!

×