x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mica de la Abracadabra, în stare gravă la spital. Tânăra suferă de ciroză în stare avansată

Mica de la Abracadabra, în stare gravă la spital. Tânăra suferă de ciroză în stare avansată

12 Mar 2013   •   10:54
Mica de la Abracadabra, în stare gravă la spital. Tânăra suferă de ciroză în stare avansată

Michaela Niculescu, devenită cunoscută drept Mica, în cadrul emisiunii pentru copii "Abracadabra", în anii '90, este în stare gravă, în secţia de terapie intensivă a spitalului Fundeni din Bucureşti, tânăra de 31 de ani suferind de ciroză în stare avansată.

"Pacienta are ciroză în stare avansată şi nu se mai pune problema unui transplant. În prezent se află internată la terapie intensivă", a declarat medicul Irinel Popescu pentru libertatea.ro.

Mica a fost unul dintre copiii care au făcut parte din echipa Abracadabra, alături de actorul Marian Râlea (Magicianul), începând cu anul 1991. Michaela Niculescu a lucrat timp de 10 ani la populara emisiune.

Ca adult, Mica a studiat la Oxford şi Viena, a fost redactor şi producător TV, apoi lector universitar. Michaela are şi o carieră muzicală, având, ocazional, performanţe live într-un club din Bucureşti.

Potrivit wowbiz.ro Mica este în spital din 13 ianuarie.

"Am aflat ceva zilele trecute, dar foarte puţin. Vreau să fiu cât mai optimistă pentru că este tânără şi un om tânăr luptă altfel cu boala. Aveam un proiect şi am sunat-o zilele trecute. Ştiu că are planuri mari în muzică. Am avut un şoc de dimineată" a povestit fosta ei colegă Dana Rogoz (Abramburica).

"Nu am ştiut nimic. Ne-am mai întâlnit, dar nu anul acesta. Ea părea în regulă, avea un tonus extraordinar", a declarat şi Marian Râlea.
 

×