x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Gâdea nu candidează la Preşedinţie

Mihai Gâdea nu candidează la Preşedinţie

11 Aug 2014   •   19:44
Mihai Gâdea nu candidează la Preşedinţie

Jurnalistul Mihai Gâdea a dezminţit, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza zilei", informaţia privind o eventuală strângere de semnături pentru candidatura sa la prezidenţiale, care ar fi avut loc duminică, în timpul Plimbării Libertăţii, din jurul Palatului Cotroceni, la care au participat mii de oameni.

"Au apărut nişte tabele de strâns semnături pentru faptul că eu aş candida la prezidenţiale, fiind o diversiune, în mod evident", a afirmat Mihai Gâdea, arătând cu degetul spre cei care au încercat să compromită astfel plimbarea care a avut loc în sprijinul postului de televiziune Antena 3. "Pentru băsişti e foarte greu să înţeleagă că poţi să faci anumite gesturi şi lucruri din afecţiune", a mai spus acesta.

"Sunt nişte mizerii", a conchis Mihai Gâdea, referitor la afirmaţiile mai multor organe media, potrivit cărora “este tot mai aproape de o candidatură la alegerile prezidenţiale”.

La începutul lunii iulie, jurnalistul B1 TV Robert Turcescu a fost cel care a vehiculat această variantă, reamintesc cei de la ziare.com, iar B1 TV este postul care duminică a reiterat informaţia, prezentând şi o aşa-zisă listă de strângere a semnăturilor pentru o candidatură independentă a lui Mihai Gâdea. (M.C)

×