x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mihai Voropchievici: Cele mai fermecătoare trei calități ale fiecărei zodii

Mihai Voropchievici: Cele mai fermecătoare trei calități ale fiecărei zodii

18 Mar 2018   •   08:15
Mihai Voropchievici: Cele mai fermecătoare trei calități ale fiecărei zodii
Sursa foto: Samuel Franklin

Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la ”Adevăruri ascunse” de la Antena 3 care sunt cele mai fermecătoare trei calități ale fiecărei zodii.

Ați cunoscut vreodată pe cineva care este atât de fermecător și carismatic încât să lumineze fiecare cameră în care intră? Zâmbetul și personalitatea încrezătoare te-au lăsat în largul tău, iar persoana respectivă pare să știe exact ce face.

Unele zodii fermecătoare din horoscop știu exact cum să-i câștige pe alții.

Cu personalitatea lor incredibil de caldă, sunt ușor de plăcut pentru toată lumea din jurul lor. Ei își fac prieteni cu ușurință, și sunt tipul de persoane pe care oamenii vor să le aibă în jur.

Probabil știți despre cine vorbesc. E acea persoană de încredere și caldă care este un mare prieten și atrage mulți admiratori.

Personalitatea sa caldă și încurajatoare îi face pe oameni să se simtă minunați în preajma sa, într-un fel, NICIODATĂ, nu spune lucrurile greșit. Glumele sale vă fac să râdeți, ochii strălucesc când vorbește despre pasiunile sale și întotdeauna privește partea pozitivă a lucrurilor.

Când se află la o petrecere sau la un eveniment social, oamenii gravitează în jurul acestei persoane și este destul de ușor să vedem de ce. Personalitatea ei este pur și simplu plăcută și fermecătoare!

Dacă vă întrebați de ce unii oameni sunt mai fermecători decât alții, puteți privi astrologia. Unele semne zodiacale sunt în mod natural carismatice și atrăgătoare.

Aceste semne prietenoase, optimiste spun toate lucrurile potrivite pentru a-i face pe alții să se simtă în largul lor și au tipul de personalitate pe care vă place să-l aveți în jur.

BERBEC

Un Berbec este fermecător de la șosete. Personalitatea sa încrezătoare se arată într-adevăr atunci când vorbiți cu un nativ în Berbec.

Zâmbește puternic și este atent cu toată lumea cu care vorbește. Adresează întrebări la care oamenii răspund cu plăcere și îi pasă cu adevărat de cei din jur.

Îi place să-i încurajeze pe ceilalți să rămână pozitivi și știe ce să spună pentru a-i face pe oameni să zâmbească.

GEMENI

Un nativ în Gemeni are atât de mulți admiratori și este destul de evident de ce – este incredibil de fermecător. Are o vorbă bună care știe să câștige admirația altora.

Îi place să-i facă pe alții să se simtă bine în pielea lor și încearcă să fie o persoană plăcută.

La petreceri și la evenimente sociale, Gemenii mereu fac apel la oameni noi. Nu are nicio problemă să se apropie de ceilalți și să le ofere un zâmbet mare. Și oamenii sunt cu siguranță impresionați de personalitatea sa caldă, socială.

BALANȚĂ

Personalitatea unei Balanțe atrage atât de mulți prieteni și fani. Toată lumea îi iubește.

Cu atitudinea sa veselă, Balanța îi captivează pe alții. Ea spune toate lucrurile potrivite pentru a vă face să vă simțiți bine și ea știe pur și simplu cum să vă facă să vă lăsați dus de val.

Îi încurajează pe ceilalți să facă tot posibilul și îi asigură că îi pasă. Nu e de mirare de ce este atât de populară!

VĂRSĂTOR

Un Vărsător încrezător este o persoană foarte carismatică. Îi place să-i facă pe alții să râdă și continuă să facă glume care te fac să zâmbești.

Când vorbește cu tine, întâlnești cu adevărat o persoană căreia îi pasă de ceea ce ai de spus. Balanța îi face pe oameni să zâmbească și este pur și simplu irezistibilă.

Cele mai fermecătoare trei calități ale fiecărei zodii

Berbec: nebunie, spontaneitate, sinceritate

Taur: rafinat, spirit practic, fidelitate

Gemeni: cretivitate, deschidere, curiozitate

Rac: stabilitate, sensibilitate, perseverență

Leu: magnetism, optimism, loialitate

Fecioară: logică, implicare, cochetărie

Balanță:sociabilă, empatie, spontaneitate

Scorpion: mister, senzualitate, gândire pătrunzătoare

Săgetător: aventură, veselie, volubilitate

Capricorn: determinare, sobru, umor

Vărsător: sinceritate, deschidere, minte brici

Pești: compasiune, simplitate, generozitate

×
Subiecte în articol: Mihai Voropchievici