x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum pe polițistul Sorin Vezeteu

Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum pe polițistul Sorin Vezeteu

23 Iul 2017   •   15:04
Mii de oameni l-au condus pe ultimul drum pe polițistul Sorin Vezeteu

Câteva mii de oameni l-au condus pe ultimul drum pe agentul de poliţie Sorin Vezeteu, ucis joi seara în Gara Burdujeni, care este înmormântat în localitatea sa natală, Dumbrăveni, după ce duminică, în jurul orei 11,00, s-a desfăşurat un ceremonial la Biserica Acoperământul Maicii Domnului din Suceava. 

Un ceremonial religios s-a desfăşurat şi la biserica din Dumbrăveni, după care cortegiul s-a deplasat la cimitir, unde Sorin Viziteu urmează să înmormântat cu onoruri militare. 

Un număr foarte mare de colegi din Poliţia Transporturi Feroviare, angajaţi de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava, ai Inspectoratului de Jandarmi Judeţean şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, rude, prieteni, localnici au venit să-l conducă pe ultimul drum pe Sorin Vezeteu. 

La ceremonialul religios este prezent şi ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan. 

Preşedintele României, Klaus Iohannis, a semnat sâmbătă decretul de decorare post-mortem a subinspectorului de poliţie Dumitru Constantin Sorin Vezeteu, omorât joi noaptea în gara Burdujeni, din Suceava, de un tânăr de 23 de ani, Ioan Beşa. 

Decorarea a fost făcută la propunerea Ministrului Afacerilor Interne, Carmen Dan. 

Totodată, premierul Mihai Tudose a anunţat, sâmbătă, că patrulele nu vor mai fi niciodată asigurate de un singur poliţist, el afirmând că a discutat acest aspect cu ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan.

AGERPRES

×