x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Militar al Forţelor Navale Române, mort după ce s-a scufundat în mare ca să culeagă rapane, la Năvodari

Militar al Forţelor Navale Române, mort după ce s-a scufundat în mare ca să culeagă rapane, la Năvodari

12 Iun 2019   •   16:05
Militar al Forţelor Navale Române, mort după ce s-a scufundat în mare ca să culeagă rapane, la Năvodari

Un bărbat în vârstă de 33 de ani a murit înecat, miercuri după-amiază, după ce s-ar fi scufundat în Marea Neagră, în zona pescăriei din Năvodari, pentru a culege rapane, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Reprezentanţi ai Forţelor Navale Române au declarat, pentru AGERPRES, că bărbatul era angajat al respectivei structuri militare din anul 2006, în ultima perioadă lucrând ca bucătar pe fregata Mărăşeşti. În 2011, a participat, cu fregata Regina Maria, la misiunea Active Endeavour în apele Mării Mediterane. Era căsătorit şi avea un copil în vârstă de 15 ani.

"Un bărbat, de 33 de ani, a decedat după ce s-ar fi scufundat pentru a culege rapane. De caz se ocupă Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime. În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, sub coordonarea Parchetului Militar Constanţa", a transmis IPJ.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", la faţa locului s-au deplasat, după un apel primit la numărul unic de urgenţe 112, o autospecială cu modul de prim ajutor şi un elicopter SMURD.

"În ciuda eforturilor susţinute ale pompierilor paramedici şi a medicilor de pe elicopterul SMURD, din păcate bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare acesta fiind declarat decedat", a precizat ISU. AGERPRES/

×