x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MINIGHID: Cum să pierzi vremea la muncă FĂRĂ să dai de bănuit

MINIGHID: Cum să pierzi vremea la muncă FĂRĂ să dai de bănuit

05 Feb 2013   •   10:31
MINIGHID: Cum să pierzi vremea la muncă FĂRĂ să dai de bănuit

Hai să recunoaştem, programul clasic de la 9.00 la 17.00 înseamnă 8 ore de muncă, fără drept de apel, iar unii oameni pur și simplu nu sunt făcuţi pentru asta. De aceea, există posibilitatea de a pierde timpul la locul de muncă, dar mulţi oameni se tem să nu fie prinşi şi concediaţi. Există însă o linie fină între a munci prea mult şi a munci prea puţin. Există câteva metode populare prin care oamenii se prefac că muncesc aproape zi de zi.

Pentru a fi un pierde-vară timp eficient, va trebui să înveți cum să leneveşti într-un mod isteţ, altfel vei fi dat afară, scrie RTV.NET.

Bea. Bea ca şi cum viaţa ta depinde de asta

Apă, cafea, ceai. Bea orice. Şi în cantităţi mari. Băuturile te vor face să urinezi mai repede și mai des. Nimeni nu  poate da vina pe tine pentru lipsa ta de control asupra vezicii urinare. Și numai un șef extrem de insensibil ar țipa într-adevăr la tine. Deci, foloseşte asta în avantajul tau. Nu te grăbi. Bărbaţii pot chiar urma rolurile feminine și să stea pe colac. Nu te grăbi. Pisoarele au fost construite pentru viteză. Nu trebuie să fii jefuit de acest timp prețios.

Află pe RTV.NET mai multe metode prin care poţi pierde vremea la muncă fără să dai de bănuit.

×
Subiecte în articol: munca oboseala