x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Bostan si Discoteca ZBUCIUMATA din MAISON 13

Ministrul Bostan si Discoteca ZBUCIUMATA din MAISON 13

de Dan Constantin    |    07 Feb 2016   •   08:28

În capul strazii Dumbrava Rosie functioneaza o uzină de zgomote infernale care tulbura serile unui cartier presupus linistit. Din Parcul Ioanid se aud cu putere muzicile care deverseaza din cladirea de la Dumbrava Rosie nr 2.

Acolo ar fi sediul Fundatiei Nationale pentru Tineri M nageri.Presupunem ca rostul tinerilor care vor sa conduca importante companii din Romania nu este sa sperie cartierul, dand o impresie falsa despre rostul fundatiei, asociata cu programe europene si girata de Guvern.

Cainii intra speriati in latrat cand tineretul managerios se dezlantuie in clubul cu firma Maison 13 (ghinion la poarta) si VB PARTNERS cu zgomote nestapanite. Ambasada Iordaniei, Consulatul Austriei, locatarii din vecinatate, sutele de oameni care vor sa gasesca o insula de liniste in Parcul Ioanid sunt OBLIGATE sa asiste la evenimentele de prost gust si lipsite de civilizatie ale clubului de zgomote.

Curios este ca situatia scandaloasa nu dureaza de azi de ieri.Presedintele fundatiei a fost până a fi numit ministrul Comunicatiilor, dl Bostan. S-a suspendat din functiea sociala de asociere, dar nebunia discotecii fara limite sonore continua. A ramas in asociatie, cu un birou la etaj, doamna Bostan. De ZGOMOTELE LA CARE A FOST SUPUSA O FI SURZIT.

×