x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ministrul Tineretului și Sportului, contact al ministrului Agriculturii, s-a izolat acasă

Ministrul Tineretului și Sportului, contact al ministrului Agriculturii, s-a izolat acasă

26 Noi 2020   •   22:04
Ministrul Tineretului și Sportului, contact al ministrului Agriculturii, s-a izolat acasă

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a participat la un eveniment în aer liber împreună cu ministrul Agriculturii, Adrian Oros, ultimul confirmat cu COVID-19. Stroe s-a testat, este negativ, dar a decis să se izoleze pentru 72 de ore.

După ce Adrian Oros a anuțat că este infectat cu SARS-CoV-2, ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a intrat în izolare.

„În urma anunțului colegului meu de Guvern, Adrian Oros, ministrul Agriculturii, care a fost confirmat pozitiv pentru infecția cu SARS-COV-2, am luat decizia de a mă izola la domiciliu 72 de ore și de a realiza un nou test după această perioadă. Testul RT-PCR pe care l-am efectuat astăzi, joi, a avut rezultatul negativ”, a spus Stroe.

Stroe scrie, pe Facebook, faptul că a participat, miercuri, la câteva activități politice în aer liber împreună cu Adrian Oros și din acest motiv, pentru siguranță, a decis că este mai bine să rămână izolat până la un nou test.

„Mă simt foarte bine și voi continua să dialoghez cu voi online, pe această pagină și pe rețelele sociale”, mai spune Ionuț Stroe.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: ionut stroe