x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea, despre interviul dat de Laura Codruța Kovesi: „Este penibil. A învățat de la Băsescu să se ducă în locuri aranjate”

Mircea Badea, despre interviul dat de Laura Codruța Kovesi: „Este penibil. A învățat de la Băsescu să se ducă în locuri aranjate”

18 Iul 2017   •   05:56
Mircea Badea, despre interviul dat de Laura Codruța Kovesi: „Este penibil. A învățat de la Băsescu să se ducă în locuri aranjate”

Mircea Badea a comentat în emisiunea „În gura presei” interviul dat de Laura Codruța Kovesi pentru ziare.com.

„A ales soluția să vorbească cu susținătorii săi, nu pentru cei care nu au o părere despre ea, deși e greu după atâta timp cu ea. (...) Este foarte penibil. La fel ca Băsescu. Băsescu nu s-a dus 10 ani de mandat decât în locurile aranjate. Ea a învățat de la Băsescu, ea niciodată nu s-a dus decât în locurile servite. Ce credibilitate să ai când te duci să-i dai interviu la ziare.com?”, a comentat Mircea Badea.

„Întrebată dacă a fost în casa lui Oprea în noaptea alegerilor, Kovesi răspunde: „Este deja o întrebare retorică dacă am fost sau nu. Este o temă lansată în spațiul public de un inculpat. Și între timp a devenit o temă de cancan. Nu comentez cancanuri”. Cancanul ar fi dacă aș întreba-o dacă a făcut sex cu x-ulescu și ține de viața sa intimă. Dacă era politician, atunci ar fi de interes public. Dacă ține de viața ei intimă, atunci e cancan. Dar să fii în casa unui politician în noaptea alegerilor nu este cancan”, a comentat realizatorul.

×
Subiecte în articol: mircea badea laura codruta kovesi