x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Puținteii la minte judecă orice în această țară, în funcție de Dragnea

Mircea Badea: Puținteii la minte judecă orice în această țară, în funcție de Dragnea

15 Noi 2017   •   06:26
Mircea Badea: Puținteii la minte judecă orice în această țară, în funcție de Dragnea

Mircea Badea a vorbit în emisiunea „În gura presei”, de la Antena 3, despre dezvăluirile pe care le-a făcut judecătoarea Evelina Oprina, în emisiunea „Sinteza zilei”.

„La „Sinteza zilei” a venit o doamnă judecător de la  Consiliul Superior al Magistraturii. Doamna judecător se numește Evelina Oprina și a vorbit despre cum s-a răzgândit, într-o noapte, CSM cu privire la votul dat pe legile justiției ale lui Tudorel Toader. 
Și doamna judecător a spus să seara au plecat toți înțeleși în unanimitate și dimineața s-au răzgândit mai mulți.

Așa cum am mai remarcat, cei mai puțintei la minte din această țară, și nu sunt foarte mulți, dar sunt foarte agresivi, nu vor să afle despre asta, dintr-un motiv foarte simplu, că nu e despre Dragnea. Puținteii la minte din această țară judecă orice în această țară, în funcție de Dragnea. Ei sunt obsedați de Dragnea, cum au fost pe vremuri obsedați de Ponta. Ei atât pot, de aceea sunt puțintei la minte. Ei nu pot avea o diversitate de gânduri, de percepții, de interacțiuni. (...) Orice nu este cu Dragnea, nu ajunge la ei. Pentru ei viața e simplă, dacă e rău pentru Dragnea, e bine, dacă e bine pentru Dragnea, e rău”, spune Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: mircea badea