x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Știți ce mă descurajează pe mine în fiecare zi?

Mircea Badea: Știți ce mă descurajează pe mine în fiecare zi?

31 Mai 2017   •   07:26
Mircea Badea: Știți ce mă descurajează pe mine în fiecare zi?

Mircea Badea a dezvăluit, marți seară, în pasa ediției În gura presei, cu Sinteza zilei, un episod care se repetă în fiecare seară, pe drumul său spre casă, și despre care spune că îl „descurajează” tot mai mult. 

Badea a povestit că în fiecare noapte în care pleacă de la emisiune, în drumul său spre casă trece pe lângă o shaormerie renumită și extrem de aglomerată, în ciuda orei târzii.

”Știi ce mă descurajează pe mine în fiecare zi? Eu mă duc acasă, în fiecare noapte, pe la unu și ceva, eu aici, cu justiția, cu politica, cu nu știu ce, în capul meu, îmi macini nervii, îmi pun sufletul pe masă. Pe la unu și ceva trec (...) pe lângă o shaormerie nonstop. Două benzi sunt ocupate de mașinile parcate că se duc aia la shaormerie. Deci, iese lumea la shaorma, prietene, deci, este ceva ... E absolut descurajant pentru mine. Pentru că, îți dai seama, iei în mod direct contact cu o lume care nu are nici cea mai mică străbatere în legătură cu nimic. Și, să vezi, numai mașinoace, două benzi de circulație pline de mașini că se duc cetățenii să-și ia shaorma cu de toate”, a spus Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: mircea badea