x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Badea: Terenul ICA nu valorează nimic; Evaluatorii DNA din dosarul Telepatia au pus sechestru pe terenul greșit

Mircea Badea: Terenul ICA nu valorează nimic; Evaluatorii DNA din dosarul Telepatia au pus sechestru pe terenul greșit

23 Feb 2016   •   16:35
Mircea Badea: Terenul ICA nu valorează nimic; Evaluatorii DNA din dosarul Telepatia au pus sechestru pe terenul greșit

„Deci “expertii” DNA au evaluat terenul ICA la 60 milioane de euro iar “onorata instanta” a confirmat ordinul de zi pe unitate. Vine ANAF si evalueaza la zece!?!?? Ei, nu-i mare diferenta: doar de sase ori :)))))

Si acum evaluarea mea: terenul nu valoreaza nimic. De asta ANAF nu-l va scoate la licitatie niciodata. Dosarul ICA a fost o facatura ca sa-l bage pe Voiculescu la inchisoare, iar manevrele de acum au un singur scop: sugrumarea Antenei 3”, a scris Mircea Badea, marți, pe blogul personal.

În schimb, în ediția de luni e emisiunii ''În gura presei'', Mircea Badea a făcut o dezvăluire-bombă: evaluatorii DNA  din dosarul Telepatia au pus sechestru pe terenul greșit.

Realizatorul Antena 3 a arătat la videowall care este terenul ICA și care este cel despre care evaluatorii au crezut greșit că ar fi aparținut fostului institut.

Grupul de Investigații Politice (GIP) a publicat un document intern al DNA care demonstrează greșeala făcută de instituţia condusă de Laura Codruţa Kovesi în Dosarul ICA, cunoscut și ca Dosarul Telepatia.

În data de 1 iulie 2014, Curtea de Apel Bucureşti a extins sechestrul asigurător pe mai multe bunuri ale lui Dan Voiculescu şi ale celorlalte persoane acuzate în dosar, numai că DNA a pus sechestrul pe un teren aparţinându-i lui Ioan Niculae, care nu are legătură cu Dosarul ICA.

Mai multe detalii & VIDEO, pe antena3.ro

×