x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mircea Geoană, audiat la DNA în dosarul în care Marian Vanghelie e acuzat de luare de mită

Mircea Geoană, audiat la DNA în dosarul în care Marian Vanghelie e acuzat de luare de mită

27 Mai 2015   •   09:40
Mircea Geoană, audiat la DNA în dosarul în care Marian Vanghelie e acuzat de luare de mită
Sursa foto: Mircea GEOANĂ (FOTO: Laurenţiu Nica / Intact Images)

Senatorul Mircea Geoană a ajuns, miercuri, în jurul orei 9.00, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA). El a declarat la intrare că a venit pentru unele aspecte procedurale, fără a preciza în ce dosar a fost citat.

Mircea Geoană este audiat în dosarul în care Marian Vanghelie este acuzat de luare de mită, potrivit ANTENA 3, care citează surse judiciare.

Citeşte şi Mircea Geoană s-a prezentat la DNA, însoţit de avocat

Mircea Geoană a fost audiat şi în 13 mai la DNA, el spunând atunci că a fost chemat de procurori să dea o declaraţie într-un dosar aflat în lucru, dar că nu poate să spună mai mult, pentru că este o cauză aflată în faza de urmărire penală.

Marian Vanghelie, primarul suspendat al Sectorului 5, este în arest preventiv din 14 martie, în dosarul în care este acuzat de procurorii DNA de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani, unele fapte fiind săvârşite prin favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru în atribuirea unor contracte de lucrări publice ale Primăriei Sectorului 5.

Citeşte şi Marian Vanghelie a fost ARESTAT PREVENTIV pentru 30 de zile. Primarul sectorului 5, acuzat de abuz în serviciu, luare de mită și spălare de bani

Acum, procurorii au pus sechestru pe trei ceasuri primite de Mircea Geoană de la Marian Vanghelie.



×