x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mirela Vaida plânge în fața ”mamei” de doar 12 ani a cinci copii

Mirela Vaida plânge în fața ”mamei” de doar 12 ani a cinci copii

24 Oct 2017   •   11:34
Mirela Vaida plânge în fața ”mamei” de doar 12 ani a cinci copii

Scene emotionante luni seara in platoul emisiunii Acces Direct.Şase ingeri cu parul balai si cu ochii albasti lupta cu foamea si cu saracia lucie in care traiesc. Alte trei surori s-au maritat ca sa scape de chinul de acasa. Tatal lor munceste pe branci sa le puna un codru pe paine pe masa, insa uneori, nu reuseste! Mama fratiorilor s-a stins dupa o lupta grea cu cancerul. Dar înainte să-şi dea ultima suflate, l-a rugat pe soţul ei să îi promită că nu va pleca niciodată de lângă cei mici. Iar acum bărbatul vrea să se ţină de cuvânt cu orice preţ. Micutii sunt acum crescuti de Claudia, sora lor acum in varsta de 12 ani.

Prezentatoarea tv nu s-a mai putut abtine si a inceput sa planga in momentul in care Claudia a venit in platoul emisiunii si s-a asezat langa ea. In ochii albastri ai micutei, Mirela Boureanu Vaida a vazut multa suferinta.”Fac mancare, spal. Ma descurc destul de greu cu mancare, dar incerc sa le dau la toti”, a marturisit fetita de 12 ani.

”Ma uit la tine, in ochii tai albastri si nu pot… ma scuzati. Afara e cod galben de vant si tu ai venit in sandale, a adaugat Mirela.

 ”Eu am doi și mă plâng că este greu. Afară este cod galben, va fi foarte frig și tu ești încălțată cu săndăluțe...” , a mai spus preyentatoarea tv  Sursa: Antena3.ro

×