x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Mişcarea de Sănătate dă startul primului cros al primăverii

Mişcarea de Sănătate dă startul primului cros al primăverii

29 Mar 2012   •   11:16
Mişcarea de Sănătate dă startul primului cros al primăverii

Bucuresti, 29 martie, 2012 – Campania nationala a Radio Romania “Miscarea de Sanatate da startul, duminica, 1 aprilie, de la ora 11:00, in Piata Charles de Gaulle din Bucuresti, la primul cros al primaverii. Organizat sub deviza – “Apa si sport pentru sanatatea ta!', crosul va avea un traseu de aproximativ 3,6 km si va trece prin Piata Victoriei, avand ca linie de finish din nou Piata Charles de Gaulle.

Primii sase participanti care vor trece linia de sosire vor fi premiati cu trofee si cadouri surpriza! Inscrierile se vor face in ziua evenimentului, incepand cu ora 8.30, in Parcul Herastrau, la intrarea Charles de Gaulle. Crosul este dedicat Zilei Internationale a Apei si se doreste a fi startul activitatilor in natura, fiind un sport in aer liber pentru toate varstele, la care sunt asteptati sa vina atat cei mici, cat si seniorii amatori sau profesionisti. Participarea la cros este gratuita!

Sustinuta editorial de principalele emisiuni ale postului public de radio, “Miscarea de Sanatate' este prima campanie pe termen lung initiata de un post de radio, care urmareste sa-i indemne pe ascultatori la activitati in aer liber, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia, pe tot parcursul anului.

×
Subiecte în articol: mass-media