x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Misterul din jurul lacului Cincis din Hunedoara

Misterul din jurul lacului Cincis din Hunedoara

17 Sep 2014   •   14:59
Misterul din jurul lacului Cincis din Hunedoara

Lacul Cincis este situat la o distanță de 15 km de orașul Hunedoara. Cu 45 de ani în urmă, autoritățile au decis ca toată populația de 150 de persoane, care locuiau în zonă, să fie strămutați pentru a se amenaja un lac de acumulare.

În acest proces, au fost acoperite cu apă toate casele, două biserici și două cimitire. De atunci localnicii susțin că locul e blestemat și că se întâmplă lucruri paranormale. Animalele nu se apropie de apă, iar în timpul nopții, sufletele morților bântuie pe acest lac.

Citeşte şi
Lacurile blestemate din România. Balta care a înghiţit o nuntă întreagă, iar fantomele nuntaşilor bântuie zona

Un alt fenomen ciudat este faptul că în mijlocul unei ape stătătoare se declanșează furtuni.

În 1970, un fotbalist s-a înecat iar trupul său nu a fost niciodată găsit, mai mult scafandrii au vorbit că pe fundul lacului au întâlnit șerpi uriași. Mai mult unul dintre scafandrii care s-a apropiat de cimitirul de sub apă, a stat internat un an într-un spital de boli nervoase.

Citeşte şi
Cele mai secrete locuri de pe pământ. Ce se află pe cele 50 de km de rafturi ale Vaticanului


Un alt loc care ridică multe semne de întrebare este zona Carpaților Meridionali, este vorba de Șușovăț, comuna Smeeni, unde există o fântână miraculoasă unde mii de oameni s-au vindecat, perdele invizibile sub care piloții au văzut ființe stranii, aparatele de zbor nu răspund la comenzi.

Mai multe detalii ciudate din jurul lacului Cincis pe RomâniaTV.net.

×