x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MITOCAN până la final. Băsescu, către Iohannis: Misiunea dumneavoastră e puţin mai dificilă ca a doamnei. Doar cu puţin

MITOCAN până la final. Băsescu, către Iohannis: Misiunea dumneavoastră e puţin mai dificilă ca a doamnei. Doar cu puţin

21 Dec 2014   •   14:00
MITOCAN până la final. Băsescu, către Iohannis: Misiunea dumneavoastră e puţin mai dificilă ca a doamnei. Doar cu puţin
Sursa foto: MITOCAN până la final. Băsescu, către Iohannis: Misiunea dumneavoastră e puţin mai dificilă ca a doamnei. Doar cu puţin

Traian Băsescu şi-a încheiat mandatul de preşedinte al României, odată cu depunerea jurământului în Parlamentul României de către Klaus Iohannis. Băsescu nu a dorit să participe la ceremonia de depunere a jurământului din Parlament, însă l-a primit pe Iohannis la Cotroceni, pentru a-i preda mandatul de preşedinte.

În cadrul ceremoniei de predare a mandatului, Traian Băsescu l-a felicitat Klaus Iohannis pentru câştigarea alegerilor, însă a făcut un comentariu total deplasat la adresa noului preşedinte al României, spunându-i că misiunea pe care o are Klaus Iohannis, în calitate de preşedinte al României, este "puţin mai dificilă ca a doamnei Iohannis".

"Felicitări. Misiunea dumneavoastră e puţin mai dificilă ca a doamnei. Doar cu puţin", a spus Traian Băsescu.

Traian Băsescu a părăsit apoi Palatul Cotroceni, după ce a predat mandatul de şef al statului lui Klaus Iohannis. Înainte de plecare, pe Platoul Marinescu s-a desfăşurat ceremonia militară cu prilejul încheierii mandatului lui Traian Băsescu. Băsescu a plecat cu o maşină împreună cu soţia sa, Maria, şi a fost întâmpinat la ieşirea din Palatul Cotroceni de simpatizanţi.

Traian Băsescu a menţionat că următoarea oprire va fi la o berărie din parcul Herăstrău.

Cititi si:
■ Paris Match - DETALII SOCANTE: zborul MH 370, doborat de US Air Force in Oceanul Indian


Paraşutistul care l-a UCIS pe Ceauşescu, DEZVĂLUIRI INCENDIARE în The Mirror. Ce i-a spus dictatorul înainte să moară (VIDEO)

O romanca a RIDICULIZAT un eurodeputat UKIP. Discurs REMARCABIL in fata lui Viviane Reading, la o dezbatere Oxford Union (VIDEO)

×
Subiecte în articol: traian basescu kalus iohannis