x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator MODIFICĂRI IMPORTANTE de trasee şi staţii RATB în zona Eroilor

MODIFICĂRI IMPORTANTE de trasee şi staţii RATB în zona Eroilor

04 Mar 2015   •   15:09
MODIFICĂRI IMPORTANTE de trasee şi staţii RATB în zona Eroilor

În zona Eroilor din București vor avea loc modificări de trasee și stații, începând din data de 05.03.2015, ora 11:00, potrivit unui comunicat de presă al RATB. Schimbarea are loc din cauza continuării lucrărilor de construire a magistralei de metrou Drumul Taberei, staţia ,,Eroilor 2”.

Așadar, traficul rutier pe Bulevardul Eroii Sanitari şi în intersecţia cu Bulevardul Eroilor va fi reorganizat.

Traseele mijloacelor de transport în comun vor suferi modificări. Astfel, liniile de autobuze 104 şi 124 vor funcţiona pe traseul de bază între ,,Cora Pantelimon” respectiv ,,Romprim” şi ,,Opera Naţională” (capătul liniei 668), apoi pe un traseu modificat, pe Splaiul Independenţei (malul stâng), Podul Eroilor, cu întoarcere pe Splaiul Independenţei (malul drept), apoi pe traseele actuale.

De asemenea, autobuzele liniei 123 vor opri pe sensul spre Gara de Nord în staţia ,,Opera Naţională”, amplasată pe Splaiul Independenţei, înainte de intersecţia cu Bulevardul Mihail Kogălniceanu (comun cu autobuzele liniilor 104 şi 124), iar cele ale liniilor 104 şi 124 vor opri şi în staţia ,,Opera Naţională” (capătul liniei 668), amplasată după rondul Piaţa Operei.

În plus, în această perioadă, autobuzele liniei 123 nu vor mai efectua opriri în staţia ,,Opera Naţională” (comun cu linia 668), amplasată după rondul Piaţa Operei.

×