x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan anunță că vor exista luminițe de Crăciun în București. Valoarea contractului este de 9 milioane de lei

Nicușor Dan anunță că vor exista luminițe de Crăciun în București. Valoarea contractului este de 9 milioane de lei

18 Noi 2020   •   14:27
Nicușor Dan anunță că vor exista luminițe de Crăciun în București. Valoarea contractului este de 9 milioane de lei
Sursa foto: Lucian ALecu

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că Bucureștiul va avea luminițe de Crăciun, fiind vorba de o cheltuială de nouă milioane de lei.

„Chestiunea iluminatului de sărbători ține de un contract încheiat între Compania Municipală și un operator privat, contract încheiat pe 3 ani de fosta administrație, care expiră anul acesta. Din informațiile pe care le am, s-au pus deja decorațiunile pe 90% dintre străzi, o să avem aceeași decorare ca și anul trecut”, a explicat Nicușor Dan.

De asemena, primarul general al Capitalei a precizat că nu poate momentan să schimbe conducerea Companiei Municipale de Iluminat Public, în contextul în care este nevoie de noul Consiliu General functional.

„Consiliul va schimba adunarea generală a societăților, care va alege un nou consiliu de administrație, care la rândul lui va alege noua conducere”, a mai explicat Nicușor Dan.

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan craciun luminite