x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan despre buget: Lucrurile pe care le descoperim în fiecare zi întrec orice imaginație

Nicușor Dan despre buget: Lucrurile pe care le descoperim în fiecare zi întrec orice imaginație

28 Ian 2021   •   21:11
Nicușor Dan despre buget: Lucrurile pe care le descoperim în fiecare zi întrec orice imaginație

Primarul general Nicușor Dan și organizațiile non guvernamentale au continuat și joi dezbaterile asupra bugetului pentru 2021. „Lucrurile pe care le descoperim în fiecare zi sunt peste orice imaginație”, declară primarul.

Discuțiile cu directorii din cadrul instituțiilor subordonate Primăriei Municipiului București au continuat și joi, la întâlniri fiind prezenți și viceprimarii Capitalei, Stelian Bujduveanu și Horia Tomescu, precum și consilieri municipali.

„Concluzia zilei de astăzi nu diferă cu mult față de altele. Știam că bugetul Primărie a fost gestionat prost de administrația anterioară, care a ales să arunce banii pe distracție și mai puțin pe investiții corecte și necesare pentru oameni, dar lucrurile pe care le descoperim în fiecare zi sunt peste orice imaginație. Imediat ce terminăm dezbaterile, adică lunea viitoare, vom da o primă formă bugetului. Ceea ce pot deja spune este că multe dintre cheltuielile inutile de până acum nu se vor regăsi în noul buget”, a declarat primarul Capitalei.

La discuțiile de joi a fost convocată conducerea Administrației Fondului Imobiliar, a Poliției Locale, a Direcției Generale de Evidență a Persoanelor, reprezentanții Grădinii Zoologice, ai Centrelor pentru Tineret și Seniori, precum și directorii instituțiilor de spectacol și cultură din subordinea Primăriei Municipiului București.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan