x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Nicușor Dan: Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău

Nicușor Dan: Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău

10 Sep 2021   •   11:46
Nicușor Dan: Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău

Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău, transmite Nicușor Dan: „Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său și nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru”.

„Nu se pune problema ca Primăria Sector 1 să preia parcurile Cișmigiu și Herăstrău, doamna primar Clotilde Armand are mult mai multe probleme de rezolvat în sectorul său și nici nu are capacitatea financiară pentru a face acest lucru. În acest moment, Primăria Sector 1 are chiar o datorie de 19 milioane lei către PMB”, spune Nicușor Dan.

Declarația primarului general al Capitalei vine după ce Consiliul Local Sector 1 a aprobat proiectul de preluare în administrare a Parcului Herăstrău și a Parcului Istoric Cișmigiu.

„Vă anunț că a fost aprobat în urmă cu câteva minute proiectul de hotărâre prin care am solicitat Consiliului General al Municipiului București trecerea în administrarea Consiliului Local al Sectorului 1 a parcului Herăstrău și a Parcului Istoric Cișmigiu. (19 voturi pentru și 6 abțineri)”, scria joi pe Facebook Clotilde Armand.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan