x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Noi dezvăluiri în cazul tragediei din Apuseni! În momentul accidentului, la manşa avionului era copilotul lui Iovan

Noi dezvăluiri în cazul tragediei din Apuseni! În momentul accidentului, la manşa avionului era copilotul lui Iovan

10 Mar 2014   •   15:35
Noi dezvăluiri în cazul tragediei din Apuseni! În momentul accidentului, la manşa avionului era copilotul lui Iovan

Nu Adrian Iovan era la manşa avionului care s-a prăbuşit în Apuseni în momentul accidentului. La comanda avionului era copilotul Răzvan Petrescu, care se ocupa de direcţia şi viteza cu care mergea aparatului, anunţă Antena3. În acest timp, Adrian Iovan se ocupa de degivrarea aparatului. Informaţiile au fost confirmate de tatăl copilotului.

În 20 ianuarie, două persoane, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion, au decedat şi cinci au fost rănite după ce aeronava în care se aflau, de tip BN 2, a căzut într-o zonă împădurită din Apuseni, în zona Vârfului Petreasa, la 1.600 de metri altitudine. Cele şapte persoane aflate la bordul aeronavei, doi membri ai echipajului şi cinci persoane din echipa medicală, se deplasau la Oradea pentru o operaţie de prelevare de organe pentru transplant.

Epava avionului şi victimele au fost descoperite pe raza judeţului Cluj de către trei săteni din Horea, o comună din judeţul Alba.

×