x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator (VIDEO) Noi înregistrări în dosarul Bercea - Băsescu. "Bă, tu te pui cu ăştia?" Intermediarului îi era frică să îi ceară banii înapoi lui Mircea Băsescu

(VIDEO) Noi înregistrări în dosarul Bercea - Băsescu. "Bă, tu te pui cu ăştia?" Intermediarului îi era frică să îi ceară banii înapoi lui Mircea Băsescu

13 Iul 2014   •   21:47
(VIDEO) Noi înregistrări în dosarul Bercea - Băsescu. "Bă, tu te pui cu ăştia?" Intermediarului îi era frică să îi ceară banii înapoi lui Mircea Băsescu

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de duminică a emisiunii "Sinteza zilei", noi înregistrări în dosarul Bercea Mondial - Mircea Băsescu, în care, Marian Căpăţână, intermediarul şpăgii, afirmă că îi este frică să meargă la Constanţa să îi ceară banii înapoi lui Mircea Băsescu. De asemenea, într-o discuţie purtată de pedelistul Marian Căpăţână cu Izaura Anghel, acesta spune că l-a trimis Mircea Băsescu şi le transmite că ar fi mai bine ca imaginile filmate să nu fie difuzate în presă, în acest "război" neavând nimeni de câştigat.

Mai mult, în înregistrări se vorbeşte despre o şpagă de două milioane de euro, chiar suma strigată din duba poliţiei de Bercea Mondial, în faţa DNA.  De asemenea, Marian Căpăţână recunoaşte în filmare că este trimis de Mircea Băsescu să îi convingă să "termine cu circul".

Izaura Anghel: De ce ma sa vorbeasca cu el? Pai n-auzi ca l-a trimis Mircea la noi sa ne zica sa terminam cu balciul asta? Asa ti-a spus ma? (catre Marian Capatana).
Marian Capatana: Ihim.
Izaura Anghel: Si tu ce i-ai spus?
Marian Capatana: Nu i-am spus nimic, i-am spus ca ma duc...
Izaura Anghel: Mai Mariane, eram pe burta jos si cerea DNA-ul filmarile de la mine.
Marian Capatana: Asa mi-a zis, sa terminam cu circul asta.
Izaura Anghel: Pai ce circ mai omule?
-----------------------------------------
Marian Căpăţână: - Urata situatie
Izaura Anghel: - Pentru voi? Nea Mircea mie mi-a distrus familia, tu nu vezi ce a mai ramas...am ramas singuri aici. Se gandeste ca noi nu suntem romani. Mai bine prefer sa mor decat sa accept faptele lui Mircea.
----------------------------------------
Marian Căpăţână: -Am intrat intr-un rahat toti, eu..., e foarte greu sa ma mai spal de rahatul asta. Pe mine nu ma mai spala nu 200.000 de euro. Doua sute de milioane de euro. Imi pare rau ca s-a ajuns la chestia asta. E rau si de voi, ca familie, e rau si de mine, intelegi, e rau si de el.
Izaura Angel: De el de ce e rau?
Marian Capatana: Ba...manca-ti-as..pai cum sa nu fie rau?
Izaura Anghel: I-ai zis de filmari?
Marian Capatana: Bă, mi-a spus ca ar fi bine sa nu se dea nicio filmare.
Izaura Anghel: Spune-mi, ce ti-a zis el?
Marian Capatana: Sa se termine cu toate prostiile astea.
-----------------------------------------
Marian Capatana: Ba, oamenii astia, acum stau de vorba cu tine, cu mine, si peste o ora stau de vorba cu....presedintele Poloniei sau cu...pai te pui cu astia, ma, manca-v-as gura voastra?? Ce sa le faci? N-ai ce sa le faci.
Izaura Anghel: De ce n-ai cerut banii de la el? Lui Mircea, de ce nu i-ai cerut banii?
Marian Capatana: Nu-i cer. Daca imi da el de bunavoie, imi da. Daca nu, nu.
Izaura Anghel: Tu nu-i ceri.
Marian Capatana: Niciodata.
----------------------------------------
Martor: Ba frate, cand Basica v-a dat banii astia, voi unde i-ati dus? Eu am vazut pe filmare ca ai zis ca i-ai dus la Traian.
Izaura Anghel: Pai unde sa-i duca, i-a luat la Bucuresti. Mariane, i-ai luat?
Marian Capatana da din cap afirmativ.
----------------------------------------
Izaura Anghel: Stii cand incepe balamucul mare? Cand oi depune eu filmarile si vad ca DNA-ul nu ia in considerare si nu ii da drumul (lui Bercea Mondial, n.r. ). Atunci incepe dezastrul! Auzi, si cu banii dati si in puscarie! L-a arestat pe barbatul meu de pomana. Asa sa-l aresteze si pe Mircea cand om duce filmarile. Ca exista si pentru ei legi! Mariane, sa spui adevarul! Sa spui adevarul, ca poate iei pedeapsa mai mica. Iar daca incerci sa minti, cu justitia e rau!
Marian Capatana: Pai si unde vrei sa ma duc? Vrei sa ma duc la Constanta?
Izaura Anghel: Nu-mi vine sa cred!
Marian Capatana: Mie imi e frica sa ma duc!
----------------------------------------














×